Uzbudljivije od ljeta je jedino splash ljeto u Termama Tuhelj
 • NASLOVNICA
 • LIFESTYLE
 • PREPORUKA IZLETA
 • ISTRAŽI/DOŽIVI
More
  Naslovnica Aktivni odmor Uzbudljivije od ljeta je jedino splash ljeto u Termama Tuhelj

  Uzbudljivije od ljeta je jedino splash ljeto u Termama Tuhelj

  Ljetni odmor usred Zagorja recept je za ultimativni doživljaj!

  Ljeto je službeno počelo i u Termama Tuhelj. Tuhi Land, novu vodenu atrakciju klinci jednostavno obožavaju. Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro pravi su ljetni hit, a grijani bazen na vanjskom kupalištu ili zatvorena kupola i Vodeni grad na unutarnjim bazenima rješenje su za nepouzdano ljetno vrijeme. Adrenalinskim vodenim atrakcijama ne mogu odoljeti ni odrasli, osobito vijugavim šarenim toboganima na vanjskom kupalištu.

  Ovdje ćete u tren napuniti baterije usred bujnog, zelenog okoliša, ukrasti nekoliko sati za opuštanje u wellness i spa sadržajima, saunama i posebno kreiranim tretmanima. Od Vodenog planeta do potpunog zena, splash ljeto u Termama Tuhelj nudi sve što je potrebno za originalan odmor koje će pamtiti i djeca i odrasli. Iskoristite pogodnost ljetovanja za dvoje djece gratis i odaberite All Inclusive Light paket.

  Jednodnevno kupanje i sunčanje, vikend odmor ili tjedna uživancija – uz bogat animacijski program, sjajnu eno-gastro ponudu, ljetne koncerte i bezbroj mogućnosti za opuštanje, vrijeme u Termama Tuhelj proći će u trenu.

  Više info: www.terme-tuhelj.hr

   

  PR Lollipop

  PRATITE NAS

  1,332InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Bajkovit grad satkan od legendi

  Kome Ludbreg duguje ime? Kome Ludbreg duguje svoje ime vjerojatno nikada nećemo pouzdano ustanoviti, no uz novi početak nekadašnjeg rimskog naselja - Castrum Iovia, vezane...