Svi na zelinsku šatorijadu

Svi ste pozvani 4. ZELINSKU ŠATORIJADU, manifestaciju kojoj je cilj opuštanje i zabava u pozitivnoj atmosferi. Nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođite u park zelinskog ŠRC od 21.-23.08.2020, postavite svoj šator, organizirajte “dom” u prirodi, zabavite se i veselite pod zvjezdanim nebom. Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade.

Prijavite se zaprimaju na ovoj formi: https://forms.gle/sRGL7p8QXGSY1zk69

U sklopu manifestacije organizirati ćemo odbojku na pijesku, igru graničara i druge zabavne igre. Društvo naša djeca Sveti Ivan Zelina pobrinuti će se da se svi dobro zabavimo.
Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak. Organiziran je i izlet u šumu na branje gljiva sa stručnim vodičima.Zabave nam neće nedostajati, stoga planirajte svoj izlet već sada u Svetom Ivanu Zelini, i proslavite s nama zajedno najljepše dane ljeta na odlasku.
Hrana:
Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imati ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine).
Oprema:


Šator, vreća za spavanje (za udobnije spavanje poželjan je madrac na napuhavanje ispod vreće), pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća…
Ponesite gitaru ili drugi instrument ali samo ako znate svirati
Očekujemo da dođete s vlastitim šatorom i/ili opremom za kampiranje.
Broj šatorskih mjesta je ograničen i podložan promjenama sukladno rezultatima situacijske analize i kontinuirane epidemiološke procjene stanja od strane HZJZ.

Požurite s prijavama jer lista se brzo popunjava.
Prijave primamo do srijede 19.08.2020.
Postavljenje šatora/početak je u petak 21.08.2020 od 15.00h
Djeca i mladi s manje od 18 godina mogu sudjelovati na manifestaciji samo u pratnji roditelja. Osigurani su  sanitarni čvorovi.
Svi sudionici su dužni pridržavati se preporuka HZJZ, koje će biti vidljivo istaknute na ulazu u park. VAŽNO: https://www.hzjz.hr/…/Preporuke_izvedbe_programi_i_manifest…
Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati u Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail [email protected] ili telefonom 01/2061 808.

Čekamo vas na četvrtoj zelinskoj Šatorijadi. Dobro nam došli!

Info: www.tz-zelina.hr

facebook.com/VisitSvetiIvanZelina