Odmor iz snova s ponudama iz snova – O la la Air France

Odmor iz snova s ponudama iz snova

Ljetni odmor usred zime – Iskoristite novu O la la akciju povoljnih zrakoplovnih karata

Zrakoplovna kompanija Air France već tradicionalno obilježava početak godine posebnim ponudama zrakoplovnih karata za odmor iz snova. Na akciji je stotinjak odredišta od kojih izdvajamo New York, Toronto, Havanu, San Francisco, Los Angeles i Mauricijus.

Neki od naših prijedloga u ekonomskoj klasi:

Mauricijus – otok vodopada, delfina i nepreglednih bijelih plaža. Ako vam ove zime ponestane ljetne topline i želite se prisjetiti kako miriše more, osjetiti topli pijesak pod nogama ili naprosto odvojiti malo vremena za odmor onda je Mauricijus pravo mjesto za Vas! Ovo predivno mjesto možete posjetiti po cijeni od 569,00 eura za povratnu kartu.

New York – grad kozmopolita i predivne energije u kojem možete provesti nezaboravne trenutke možete posjetiti od 469 eura za povratnu kartu. Grad opjevan u mnogim pjesmama koji vas neće ostaviti ravnodušnima i u koji ćete se poželjeti vratiti. Times Square, the Statue of Liberty, Wall Street, Manhattan samo su neki od simbola New Yorka. Ovaj grad će vas zasigurno očarati na prvi pogled.

Toronto – je grad za vas ako volite umjetnost, kulturu i prirodu. U blizini možete pogledati veličanstvene Niagarine slapove ili se očarati predivnim pogledom na grad i okolicu na „kanadskom svjetskom čudu“ – tornju visokom 553 metra koji nudi predivan pogled i ugodan boravak u restoranima i kafićima na vrhu. Ovo je ujedno i grad u kojem su arhitekti svjetskoga glasa napravili nevjerojatne arhitektonske dragulje pa nećete požaliti jer možete vidjeti djela Daniela Libeskinda – staklenu ekstenziju u Royal Ontario Muzeju, ili preuređenu Art Gallery of Ontario čije je uređenje osmislio poznati arhitekt Frank Gehry . To su samo neki prijedlozi koje ne treba propustiti. Toronto je dostupan po cijeni od 469,00 eura.

San Francisco – grad hipi kulture 60ih godina prošlog stoljeća s mnogim kućama iz Viktorijanskog razdoblja. Grad vjerojatno najpoznatijeg mosta Golden Gate i najstrože čuvanog zatvora Alcatraz. San Francisco je dostupan od 629,00 eura.

Los Angeles – grad automobila, no izvrsna prilika da unajmite bicikl i provozate se duž 35 kilometara dugom Marvin Braude Bike Trail gdje možete uživati u pogledu glamurozne plaže Manhattan i Venice Beach i to od 629,00 eura za povratnu kartu.

Havana – neobičan spoj kulture, povijesti i ruma. Ako želite vidjeti klasične američke automobile, posjetiti rutu Hemingway trail –omiljena mjesta poznatog književnika Ernesta Hemingwaya ili Museo de la Revolución, popiti jedan od najpoznatijih koktela Cuba Libre ili jednostavno uživati u ovom osebujnom gradu. Osigurajte svoju zrakoplovnu kartu od 549,00 eura.

Pariz – Ako ste raspoloženi za kulturu, romantiku i fantastičnu hranu Pariz je uvijek dobra ideja. Prošetajte obalama Seine, ispod Eiffelovog tornja i preko Champs-Élysées. Pariz je jedan od najvećih kulturnih odredišta i jedan je od rijetkih gradova na svijetu koji svoju ljepotu održava tijekom cijele godine. Bez obzira na vremenske prilike, grad ljubavi, svjetla i mode nikad ne prestaje očaravati a dostupan je od 119,00 eura.

Trajanje akcije i uvjeti putovanja:
Sjeverna Amerika
Prodaja karata od 7. do 21.1.2020., iskoristivost karata od 7.1.2020. do 10.12.2020.
Afrika, Azija, Bliski istok, Karibi, Indijski ocean i Latinska Amerika:
Prodaja karata od 7. do 21.1.2020., iskoristivost karata od 7.1.2020. do 10.12.2020
Europa:
Prodaja karata od 7. do 21.1.2020., iskoristivost karata od 18.1.2020. do 30.6.2020

*Prtljaga nije uključena u cijenu
**(ovisno o zrakoplovnoj liniji)
***cijene za sve letove uključuju zrakoplovne pristojbe i takse, no podložne su promjenama ovisno o okolnostima.
Više informacija o svim odredištima na ovim akcijama možete vidjeti na: www.airfrance.hr

Photo:Air France