Wine bar Apoteka – svratite na čašu vina ili na ukusan doručak

U „najzagrebačkijoj“ ulici, popularnoj Ilici, odmah nasuprot poznate Pivane, možete svratiti u ukusno uređen wine bar gdje prevladava decentan i udoban dekor, na čašu dobrog vina, doručak ili desert. Wine bar apoteka mjesto je gdje se doživljaj vina pretvara u neodoljivu priču dok je bar uređen  kao mala oaza mira  gdje možete pročitati omiljenu knjigu, popiti kavu, popričati s prijateljima ili se opustiti uz čašu vina i uzeti odmak od užurbanog poslovnog dana. Interijerom dominiraju prostrane i udobne stolice i sofe, lijepi veliki stolovi, diskretna muzika i bogata vinska karta uz platu suhomesnatih delicija koja sljeduje pri narudžbi vina.

 Ponuda vina je prilično raznolika a vinska karta se često mijenja. U ponudi su internacionalna kao i domaća vina. Od bijelih vina koja nude osvježenje do crvenih koja pričaju priče stoljećima, svako vino nosi sa sobom priču svog kraja i svoje zemlje. Uz svako vino, odnedavno se nudi prilika da istražite bogatstvo okusa kroz njihovu bogatu selekciju jutarnjih doručaka.

Započnite dan uz raskošne  sendviče, bogate kolače i svježe pripremljene delicije. Jutarnja ponuda pripremljena je s ljubavlju i pažnjom, koristeći samo najkvalitetnije sastojke kako bi gostu pružili vrhunski doživljaj okusa. Po jutru se dan poznaje, zašto ga ne započeti s dobrim i ukusnim doručkom?

Kada odaberete svoje omiljeno vino iz bogate ponude, možete računati i na izdašnu platu mesnih i sirnih narezaka, savršen dodatak za upotpunjavanje eno iskustva.Posjetite Wine bar Apoteku i  živajte u kombinaciji ukusnih zalogaja uz vino te u odličnom ambijentu koji vas zove na opuštanje i odmor.

Adresa: Ilica 167, Zagreb

Instagram