Gospoja na Krku – gospodski odmor duha i tijela

Predstavljamo najljepše male hrvatske hotele

 Suvremeni stil, izvrstan dizajn, domaća atmosfera i potrebna doza luksuza i odmora koja omogućava  bijeg od naporne svakidašnjice.. pozivnica je to koja se ne odbija.

Izgradnjom Vinotela Gospoja, obitelj Toljanić napravila je veliki iskorak u vremenu spojivši naizgled nespojivo, tradiciju utkanu u generacije te modernu građevinu koja dolazi iz budućnosti. Ovaj suvremeni mali hotel Vinotel ima jedinstveni pogled gleda na more i hridi Vrbnika.

Hotel nudi brojne sadržaje krojene po mjeri savršenog odmora,  a poseban kuriozitet su sobe koje se zovu imenima hrvatskih autohtonih vinskih sorti. Sve je tu u znaku grožda i prirode, pa vam se tako velike bobice smiješe i sa stropa.

Moderno uređene sobe pozdravljaju vas imenima hrvatskih autohtonih sorti vina, obiteljske sobe i apartmani, unutarnji bazen, saune i wellness te bogat meni à la carte restorana samo su dio priče koju možete doživjeti zajedno s ljubaznim i predanim osobljem hotela.


Vrbnik je pravi izbor za sve pustolove koji ne žele masovni turizam, već su u potrazi za izvornim mediteranskim ugođajem koji ih očekuje u obiteljskom okruženju Vinotela Gospoja.

Osim bogate vinske priče, hotel nudi i wellness doživljaj. Vinoterapija i sve ono najbolje od zemlje utkano je u svaku nit Terra ViveWELLNESS & SPA centra Gospoje u kojem ćete, ispijajući svoju omiljenu sortu, uživati u svakom trenutku.

Vino i wellness, savršena su kombinacija uživanja punim čulima a posebno kad se uoči da Wellness & Spa Gospoja obuhvaća unutarnji bazen sa zonom za opuštanje, moderan i tehnološki napredan spa prostor s emotivnim tuševima, finskom, parnom i posebnom mediteranskom saunom.

Tu je naravno i terapeutska zona u kojoj možete isprobati terapiju vinom i algama u kombinaciji s vrhunskim masažama, uživati u regenerativnom učinku na lice ili pak jednostavno pripremiti ili obnoviti kožu prije i nakon izlaganja suncu uz prirodne pilinge i naknadne hidratantne učinke.

Kozmetika – najbolje iz prirode

Kozmetika koju koriste u Terra Vivi prirodna je, na bazi vina, algi i maslinova ulja, visoko koncentriranih prirodnih sastojaka. Može se i kupiti u maloprodajnom kutku hotela.

Vinska ponuda je više nego raskošna, a njihova  Žlahtina Toljanić prvo je kvalitetno vino koje ima pravo koristiti znak „izvorno hrvatsko“. Najnagrađivanija je žlahtina u zadnjih 20 godina, priznato je vino u Hrvatskoj i na tržištu EU-a i Amerike.


Lagana je i pitka, zlatno zelene boje, profinjene bistrine, a miriše na svježinu „bave“, povjetarca koji u ljetnim danima puše s vrbničkog polja. Sadrži 11% alkohola. O bogatoj vinskoj karti doznajte ovdje

Kažu domaćini: tko jednom upozna Vrbnik, uvijek se iznova u njega vraća.. Nema druge doli saznati to na licu mjesta.

fotografije preuzete: Hotel Vinotel Gospoja

Izvor: Hotel Vinotel Gospoja