Ribarska večer u Vetovu

Dođite u Vetovo  ove subote (06.srpnja) i uživajte s najdražima u mirisu dobre hrane, fine riječne ribe i dobroj atmosferi slavonskog gostoprimstva!

Dana 6.srpnja 2019. godine održati će se sada već jubilarna peta Ribarska večer u Vetovu  na trgu sv Vinka ( ispred crkve) s početkom u 18 sati.

Potaknuti događanjima koja se odvijaju izvan Požeško – slavonske županije, organizatori su odlučili napraviti  iskorak i dodatan sadržaj ponudi Vetova, te već po peti puta privlače na svojoj Ribarskoj večeri, tisuće posjetitelja iz svih krajeva Lijepe naše.

Športsko ribolovno društvo osnovano je 1982.godine, ima dugu tradiciju i uključeno je u brojna zbivanja u Požeškoj Kotlini (natjecanja u Županijskoj ligi, brojni kupovi, organizacije Vincelova….). Društvo danas broji 40-ak članova različitog uzrasta, te su svi uključeni u rad društva.

Svjesni socijalne i financijske situacije u kojoj se nalaze, članovi Športskog ribolovnog društva odlučili su organizirati (sada već tradicionalnu) Ribarsku večer, kako bi osigurali dostatna financijska sredstva za rad svog društva. A navedeno se odvija na najljepši mogući način, kada se kroz veselu pjesmu i svirku tamburice( TS de gotho i Posegana) nudi gostima preukusan šaran s rašlji, poznati slavonski fiš, ponajbolja vina kutjevačkog vinogorja uz simbolične cijene.

U organizaciju dobrovoljno su se uključila i druga društva i udruge (Veteri Castra, DVD Vetovo, NK „Kamen“ Vetovo, ). Osim gurmanskih delicija i zabavnog programa taj dan u Vetovu će se organizirati utakmica nogometnih Veterana „Vallis aurea“.

Dođite i budite dio sportsko – gastro eventa na otvorenom, uživajte u ljetnoj večeri, dobrom fišu, šaranu s rašlji i druženju. Dobro došli u Vetovo!

info: tzzps.hr