Nova edukacija za privatne iznajmljivače “Kuće za odmor s pričom”

U cilju podizanja kvalitete obiteljskog smještaja na području Varaždinske županije, TZ Varaždinske županije i ove godine u sklopu projekta „Kuće za odmor s pričom” organizira edukaciju za privatne iznajmljivače.

Edukacija će se održati 28. siječnja 2020. godine, s početkom u 18:00 sati, u Skupštinskoj dvorani Varaždinske županije (Franjevački trg 7, Varaždin), a teme o kojima će se raspravljati su sljedeće:

  1. Inspekcijski nadzor pružanja usluga u domaćinstvu – predaje Petra Petrinović, viša turistička inspektorica,
  2. Tržišni trendovi u turizmu i prilike za obiteljski smještaj – predaje Neda Telišman-Košuta iz Instituta za turizam,
  3. Kvaliteta usluge = cijena – predaje Branka Tropp, voditeljica projekta Kuće za odmor s pričom,
  4. Osiguranje privatnih iznajmljivača – osiguranje objekata, stvari, odgovornosti i gostiju– predaju Miroslav Mihaljević i Krunoslav Đaković.

Prva tema edukacije pokrivat će područje inspekcijskog nadzora pružanja usluga u domaćinstvu. Osim toga, privatni iznajmljivači moći će saznati sve o aktualnim trendovima na turističkom tržištu i prilikama za obiteljski smještaj, a govorit će se i o važnosti realnog odnosa kvalitete usluge i cijene, odnosno o formiranju cijena po načelu „vrijednost za novac”. Kako bi izbjegli neočekivane troškove, na edukaciji će se moći čuti ponešto i o prednostima osiguranja kuće i gostiju.

Pozivaju se svi zainteresirane vlasnici kuća za odmor s područja Varaždinske županije da prisustvuju edukaciji.

Ulaz je besplatan.

Fotografije uz dopuštenje: Arhiva TZ Varaždinske županije – photo by Foto agencija Sjever

Izvor: TZ Varaždinske županije