Treća bilogorska kestenijada – savršen izlet za djecu i ljubitelje aktivnog odmora

Ljubitelji događanja na otvorenom, roditelji s djecom, izletnici, biciklisti, rekreativci, zaljubljenici u prirodu..pripremite se za vikend iznenađenja!

vila-bilogore-2

Prekrasno imanje Vila Bilogore u Maloj Dapčevici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, dana 06. i 07. listopada 2018., organizira manifestaciju: 3. Bilogorska kestenijada, koja će i ove godine privući mnoge ljubitelje kestena.

Osim gotovo nestvarne prirode, vaša nepca oduševiti će juneći gulaš s kestenom, jela sa roštilja na drveni ugljen sa umacima od kestena, a sve navedeno samo su neke od gurmanskih delicija koje Vas očekuju.

vila-65

Kreativne radionice za djecu i odrasle, šetnja Vilinskim putem uz pratnju turističkog animatora… su neke su od aktivnosti koje ćete moći doživjeti na imanju daleko od gradske vreve i stresa. Savršen način da se družite, provedete prekrasna dva dana s obitelji i napunite baterije uz mirise i okuse pečenog kestena koji će za sve posjetitelje biti besplatan zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Grubišno Polje.

Velika okućnica Vile Bilogore s  igralištem i ručno rađenim drvenim igračkama za djecu, bit će uređena  u duhu jeseni i kestena te tako nastojati dočarati  gostima na poseban način, uvijek zelenu Bilogoru.

Za ljubitelje aktivnog odmora u subotu u 9 sati ujutro iz Virovitice kreće MTB biciklijada za one odvažne koji će voziti  brdsku vožnju, dok rekreativci mogu voziti po cesti zajedno sa obitelji do imanja Vila Bilogore. Povežite aktivan život i razgled spektakularne prirode, u nezaboravan doživljaj.

Za dobru zabavu u subotu od 16 sati, zabavljat će vas tamburaški sastav Gelipteri.  

Uronite u jesensku bajku, zabavite se , rekreirajte i  uživajte u izdašnoj gastro ponudi, upoznajte Bjelovarsko – bilogorsku županiju kroz jedno od najvećih blaga njene ruralne ponude.

Dobro došli u bilogorsku bajku!

Izvor: Turistička zajednica Bjelovarsko – bilogorske županije i Vila Bilogore

Fotografije uz dopuštenje: Vila Bilogore