Pobjeći od prosinačkog šušura u zasluženu osamu? Imamo rješenje

Dosta vam je adventskog šušura, gužvi na ulicama i trgovima, žudite za zimskom oazom gdje bi se u miru regenerirali, te u simbiozi fine prirode, drevne šume i hladnog čistog zraka, utonuli u neočekivanu udobnost komfora?
No kako spojiti drevnu šumu, planinski zrak, i komforan smještaj s daškom luksuza? 

Odgovor leži u srcu Zlatne doline. Najljepša tajna Požeško – slavonske županije skriva se u naselju Novo Zvečevo, u  kompleksu vila Montis Aurea. Požeško – slavonska županija mjesto je kamo sve više putnika kreće u potragu za dobrom kapljicom i gastronomskim otkrićima, a jednako tako u ovoj  županiji skriva se jedan od najljepših smještaja u kontinentalnoj Hrvatskoj.

Na svega stotinjak kilometara od Zagreba, posjetite  zapadni dio požeške kotline, mistično i brdovito područje koje obiluje označenim planinarskim stazama i netaknutom prirodom. No iako će vas sa svih strana opkoliti šuma i ovakve prirodne atrakcije:

to ne znači da morate  (osim ako baš to izričito ne želite), izgubiti doticaj s vanjskim svijetom,  jer su sve čeriri vile Montis Aurea, nedaleko od ove prekrasne divljine,  opremljene broadband pristupom internetu i pokrivene WiFi signalom.

 

Smještaj provjeren iz prve ruke, osim što je krajnje udoban i nudi sve što trebate za bijeg od ubrzane gradske svakodnevnice, nudi i dodatne prednosti kao što je organizacija cateringa i obroka.

Plus, uvijek možete istražiti okolicu koja nudi izvrsne vinske podrume nagrađivanih vinara, restorane s izdašnim menijima i korektnim cijenama i preljubazne domaćine, spremne u svakom pogledu vam dati preporuku za ostale sadržaje.

 

Smještene na nadmorskoj visini od 447 metara, Vile Montis Aurea nude relaksirajući i opuštajući odmor tokom čitave godine.

 

U ljetnim mjesecima uživat ćete između ostalog uz otvorene bazene, i prekrasan pogled na beskrajnu ljepotu požeških obronaka s pogledom na Papuk. Zimi se ugrijte uz vatricu s ognjišta, odmor u sauni i jacuzziju.

Možete istražiti i okolicu jer je  Požeško – slavonska županija  izvrsna destinacija kad je riječ o odličnoj hrani, poznatom vinu i brojnim aktivnostima a koncept odmora u Montis Aurea vilama je koncipiran tako da su vam u samoj kući od strane domaćina, već predstavljene informacije o atrakcijama okolice, koje su zimi posebne i svakako zahtijevaju vašu pažnju.

Vile se nalaze u mjestu Novo Zvečevo na blagotvornoj nadmorskoj visini od 447m planine Papuk, a na udaljenosti manjoj od 60 km nalazi se čak 6 zanimljivih gradova vrijednih istraživanja: Požega, Virovitica, Daruvar, Lipik, Orahovica i Kutjevo. Tu je i neobično lijepa priroda, intrigantna i nedirnuta, uz brojne detalje koji očaravaju izletnike.

U blizini se nalazi i poznato izletište Jankovac, zatim Rupnica – jedinstveni geološki spomenik te Arboretum Lisičine koji broji preko 500 različitih porodica drvenastih biljaka.

Prošećite stazama ovog vinogradarskog vinskog i biciklističkog raja, uživajte u slavonskoj zimi.  Ugrijte se uz raskošnu paletu gastro ponude iz obližnjih restorana i odlične kapljice i usput uživajte u najboljem zimskom relaxu. Bez obzira na brojne atraktivne advente diljem Lijepe Naše, odmor na osami je idealno rješenje za kraj godine. Pa ako već planirate pobjeći od stresne svakodnevnice, neka to bude sa stilom! 

Uživajući u vatrici i društvu, jer na kraju krajeva, nema ništa ljepše doli podijeliti trenutke najljepših izleta sa najdražima u ovako toploj i domaćoj atmosferi.

 

 

Fotografije preuzete: www.montis-aurea.hr

Informacije o aktivnostima i dodatnim atrakcijama pronađite na ovom linku. 

Dobro došli!