Glamping avanture za cijelu obitelj – ima li bolje ovog proljeća?

Sigurna mjesta za igru i obiteljsko roštiljanje, spa oaza, prekrasna zelena okolica, luksuzne Vita Family mobilne kućice i blizina najpoznatijih zagorskih termi – Glamping Village Terma Tuhelj, mjesto je na kojem će se ponovo povezati čitava obitelj.

Ako ste i vi jedan od milijuna zabrinutih roditelja koji se pita kako svoju djecu barem na kratko „isključiti“ s gadgeta i ponovo ih spojiti sa svijetom, glamping je odlično rješenje. Otputujte zajedno. Ne morate ići daleko, jedan od najatraktivnijih luksuznih kampova – Glamping Village, s 26 mobilnih kućica prošlog je ljeta otvoren u Termama Tuhelj.

 

Za djecu

Kada ste posljednji put vidjeli svoje dijete da slobodno trči šumom, istražuje biljni i životinjski svijet, šeće stazama, vozi bicikl i pri tom uživa?  U Glamping Villageu klinci će ponovo otkriti ljepotu pokreta i povezat će se s prirodom. U toplijem dijelu godine neće propustiti kupanje u zabavnom dječjem bazenu, a ako su istinski zaljubljenici u vodene atrakcije, samo desetak minuta šetnje udaljen je Vodeni planet Terma Tuhelj. U otvorenim i zatvorenim bazenima, adrenalinskim toboganima i Vodenom gradu, gosti glampinga mogu uživati besplatno.

Za roditelje

 

Bit će to odmor bez stresa. Uz omiljeni napitak, s prostrane terase luksuzne Vita Family mobilne kućice uživat ćete u igri svojih klinaca. Možda ukradete nekoliko sati samo za sebe i napunite baterije u Private spa oazi Glamping Villagea sa saunama, whirpoolom i opuštajućom relax zonom ili odaberete jedan od tretmana SPAeVitae centra Terma Tuhelj.

Zajednički trenuci

 

Zagorski brežuljci jednostavno pozivaju na akciju. Izleti po okolici dobar su način da aktivno provedete zajedničke trenutke koji će započeti već u vrijeme doručka. Svako jutro na terasi vaše luksuzne kućice dočekat će vas zagorska košara sa svježim, lokalnim namirnicama. Bit će to savršen početak dana prepunog doživljaja. Dobra je vijest da su Terme Tuhelj pripremile first minute popust za sve koji u Glamping Villageu do 15. travnja rezerviraju ljetni odmor.

Fotografije arhiva Terme Tuhelj