Kupanje u Baranji? Uživajte u pijesku pod nogama

Jeste li znali kakvu ljetnu ljepotu skriva Baranja? Plaža prigodnog imena Draž, oduševljava baranjce i njihove posjetitelje svako ljeto, a njeni mekani pješčani sprudovi savršena su ljetna postaja kako za odmor tako i za zabavu. Plaža se nalazi na Topljskom Dunavcu u Dražu, njene šetnice, fini pijesak i prekrasan pogled, pravo su blago ovog dijela Baranje koja se osim gastronomskih atributa može pohvaliti i iznimnom ljepotom prirodnih pejzaža ispresijecanih s brojnim vinogradima, vinskim podrumima, ukusnim restoranima, te slavnim Kopačkim ritom.

Video je nastao u suradnji Saula Tikvića i Piki beach bara koji se nalazi na plaži u Dražu. Odlučili su snimiti spot i zajedničkim snagama pokazati da se u Baranji ljeti možete provesti  kvalitetan odmor i na najljepši način iskusiti sve prednosti turizma na kontinentu.

Plaža u Dražu renovirana je 2017. godine i privlači mnogobrojne zaljubljenike u prirodu, na plažu se dodaju razni sadržaji koji pogoduju sve većem broju turista. Video je pozitivan, ljetnog duha i pokazuje veliki talent mladog fotografa Saula Tikvića. Pogledajte video i uživajte u pijesku pod nogama..

I dobrodošli u Draž! 

Zapratite FB page Plaže Draž

Piki beach bar

fotografije ustupila: Kristina Benak

Video izradio: Saul Tikvić