Rastoke su nagrađene od strane Tripadvisor® u sklopu nagrade Travelers’ Choice® Best of the Best Hrvatska 2023.

Rastoke su dobitnik  Tripadvisor nagrade Travelers’ Choice Best of the Best za 2023. godinu, kao osma  najbolja atrakcija od ukupno 10 rangiranih. Ovo prekrasno naselje je prepoznato kao jedno od najboljih u Hrvatskoj zahvaljujući iznimnim recenzijama i ocjenama posjetitelja. Ove nagrade priznaju omiljene destinacije putnika, hotele, restorane, aktivnosti i još mnogo toga, na temelju recenzija i mišljenja putnika i gostiju diljem svijeta na Tripadvisoru tijekom 12-mjesečnog razdoblja. Dobitnici nagrade Best of the Best nalaze se među najboljih 1% lokacija na Tripadvisoru, što ih izdvaja kao omiljene destinacije putnika za 2023. godinu.

Ova nagrada potvrđuje iznimnu kvalitetu i nezaboravno iskustvo koje Rastoke pružaju posjetiteljima. Iz Turističke zajednice Slunj Rastoke navode kako su ponosni na ovu prestižnu nagradu i izražavaju zahvalnost posjetiteljima, koji su izrazili svoje pozitivne dojmove i Slovin Unique Rastoke, koji su otvorili profil naselja Rastoke na Tripadvisor platformi i primili ovu nagradu za cijelo naselje.

Čestitke dobitnicima nagrade Tripadvisor Travelers’ Choice Best of the Best za 2023. godinu“, rekao je John Boris, glavni direktor za rast u Tripadvisoru. “Porast putovanja koji smo vidjeli tijekom protekle godine dodatno je pojačao konkurenciju. Plasman među najboljima od najboljih pokazuje da ste pružili iznimna iskustva onima koji su najvažniji: vašim gostima. S promjenjivim očekivanjima, nastavkom nedostatka radne snage i rastućim troškovima, ovo nije nimalo jednostavan zadatak i impresioniran sam otpornošću i sposobnošću prilagodbe industrije turizma i  ugostiteljstva. Nazdravimo za još jednu uspješnu godinu!”

Pogledajte sve recenzije i saznajte više ovdje.