Povratak vlastitom izvoru – obnovite se u čarobnoj Lici

Esencija našeg bića je sam izvor sveg postojanja. Izvor iz kojeg sve nastaje. To je prostor beskonačne ljubavi, slobode, mira, ljepote i inspiracije.

To je dio nas koji je uvijek prisutan, ali ponekada izgubimo osjećaj povezanosti s tim dijelom sebe. Kada żivimo iz esencije osjećamo se povezani sa sobom i svime što nas okružuje.

Događa se prirodan tok, u svemu vidimo ljubav, żivot prirodno i lagano teče, a mi osjećamo da smo na pravom mjestu u pravo vrijeme i da je sve uvijek u redu, bez obzira kako na površini żivota izgledalo.

Na ovom vikend retreatu postepeno ćemo otpuštati ograničavajuća uvjerenja, obrasce, načine djelovanja i sve ono što ograničava naš puni potencijal. Utonut  ćemo u prostor beskonačnih mogućnosti u kojem nema misli o tome što se mora, kakvi bi trebali biti, što bi trebali napraviti.

Dotaknut ćemo prostor čistog bivanja koji je slobodan od svih koncepata. Mjesto nulte točke koje ima beskonačno puno potencijala. Prostor iz kojeg se prepuštamo prirodnom impulsu żivota koji nas vodi kroz život. Osjetit ćemo srž samog života koja nije vezana na vanjske forme i manifestacije. Život iz tog prostora dobiva novu dimenziju i počinjemo disati punim plućima, postajemo istinski żivi!

Uz meditaciju, kontemplaciju, šetnje, użivanje u prirodi, razgovore, fina jela i druženje utonuti ćemo u sebe i približiti se vlastitoj esenciji.

Pozivamo vas da nam se pridružite u čarobnom šumskom i planinskom ambijentu Like  prepustite se čaroliji.

VODITELJICA: Iva Solarević Jeličić

SMJEŠTAJ:

Čarobna drvena koliba u Lici (selo Mušaluk) udaljena samo 2h vożnje od Zagreba.
Boravak u drvenoj kolibi je također osobit doživljaj. Miris bora, smreke, jele ili ariša vraća nas u kontakt s prirodom.

Drvo također samoregulira vlażnost i propušta zrak u oba smjera. Zrak u drvenoj kući nije ni presuh ni previše vlażan, a istovremeno je zdrav i bogat kisikom (posebno vażno za osobe s dišnim problemima). Drvo ima i antialergijska svojstva. Ne zadrżava mikro─čestice prašine i drugih alergena tako da je to prostor idealan za boravak ljudi koji imaju različite vrste alergija.

PRIJEVOZ: Osobna vozila. Spajamo se za prijevoz i dijelimo troškove prijevoza.

HRANA:

Osiguravamo vam 3 zdrava, cjelovita vegetarijanska obroka (petak večera, subota ručak i večera – to je naša donacija). Za doručak i eventualni snack svatko donosi svoju omiljenu hranu. Ako postoje posebne potrebe što se tiče hrane, molimo da nas obavijestite najkasnije 7 dana prije početka programa.BROJ MJESTA:  8

Smještaj u kući besplatan. Ako želite sudjelovati na programu, a biti smješteni negdje u blizini, postoji i ta opcija.  Rezervacija mjesta je uplata bespovratne akontacije od 300 kn.

Sve detalje oko prijave, cijene i rezervacije ovog vikend retreata, pronađite na web adresi: Solar spirit.

Fotografije i izvor: Solar Spirit.net