Women only – novi fenomen u industriji putovanja

Hotel & Spa Iadera

Solo ili u ženskom društvu, putovanja ”samo za žene” rastući su trend. Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nedaleko od Zadra uoči Dana žena nudi savršen doživljaj za ženske putnice, a ponuda će biti dostupna cijele godine.

Budućnost putovanja su – žene. Tržište putovanja za žene poraslo je za 88 posto u posljednjih nekoliko godina, višestruko se povećao broj žena koje putuju same, a stručnjaci predviđaju da će ove godine žene na putovanja potrošiti 125 milijardi dolara. I dok još uvijek čekamo putovanja u neke egzotičnije destinacije, ima toliko toga za otkriti u Hrvatskoj, i to – u ženskom društvu!

Hotel & Spa Iadera

Žene sve više vole putovati same, pa su tako solo putnice nadmašile broj samostalnih muških putnika – 67 naspram 37 posto. Prema Svjetskom vijeću za putovanja i turizam, udio ženskih zanimanja u turizmu najviše je narastao u gospodarstvima u razvoju tijekom posljednjih deset godina. Podaci UN Women pokazuju da kada žene zarade više novca, ulažu ih u svoje obitelji i svoje zajednice, uključujući i putovanja, što dovodi do boljih globalnih rezultata razvoja.

Hotel & Spa Iadera

Putovanja su transformativna, povećavaju samopouzdanje i osnažuju žene. Kad napuste zonu udobnosti, moraju vjerovati svojim instinktima, biti sigurne u svoje odluke i prihvatiti mogućnosti koje mogu pomicati osobne granice. Kada putuju same žene prirodno i spontano stvaraju prijateljstva i sklapaju veze koje traju čitav život. Posebno ih nadahnjuju putovanja s drugim ženama koje su im bliske – sestrama, majkama, najboljim prijateljicama.

Girls just wanna have Spa!

Što kažete za savršen vikend na moru, mnogo zabave i nezaboravnih trenutaka, uživanju u saunama, spa tretmanima i posebnim beauty rutinama sa svojim najdražim ženama?

U Falkenstener resortu Punta Skala kreirali su posebnu ponudu za žene koja uključuje dvije noći s doručkom i dostupna je cijele godine. Resort je poznat po svojoj prostranosti i savršenim položajem uz dugu morsku šetnicu, vrhunskim smještajem, odličnom gastronomijom, brojnim sportskim sadržajima i najvećim spa u ovom dijelu Europe! Podijeljen na bijeli i crni dio, fascinira svojom arhitektonskom monumentalnošću, modernim dizajnom i cijelim spletom sauna, bazena i relax prostorija.

Ponuda uključuje i Signature koktel u baru Soto Voce – savršen početak vaše male ženske avanture, analizu kože lica i savjetovanje o ljepoti sa spa stručnjakom, polusatni osvježavajući tretman lica, radionicu pilinga autohtonim biljem i soli uz uživanje u sauni i bazenima te besplatni proizvod. Oduševit će vas i prezentacija spa proizvoda s potpisom poznatog francuskog premium beauty brenda Pharmos Natur uz kavu ili čaj i slatke i slane zalogaje.

Život je lijep na putovanjima, a u ženskom društvu još i malo ljepši!

Fotografije (Falkensteiner Hotels & Residences)