Ljeto je pred vratima – dođite u Zagorje na najbolji kupanac

Ljeto je pred vratima! Terme Tuhelj otvaraju vanjske bazene!

Počelo je najljepše doba godine! Iskoristite ga do maksimuma i krenite u poznate zagorske terme koje otvaraju vanjski dio Vodenog planeta

 Sezona kupanja počela je 28.svibnja! Otvaraju se vanjski bazeni Terma Tuhelj. Trebate li resetiranje od obaveza, nema boljeg načina od plivanja, kupanja i sunčanja s obitelji ili prijateljima. Vodeni planet Terma Tuhelj s brzom rijekom, bazenom s valovima, toboganom s pet traka za spuštanje, adrenalinskim toboganima, dječjim bazenima s brojnim prskalicama i igračkama – jamči vrhunsku zabavu za sve generacije.

Ni kišno vrijeme u Tuheljskim Toplicama neće pokvariti dobro raspoloženje. Temperatura bazena ne ovisi o vremenskoj prognozi, voda je uvijek optimalna za uživanje. A kad oblaci baš zaprijete zabava se u trenu seli u zatvoreni dio. I tamo vas očekuju ležaljke, vodena masaža, tobogani, dječji Vodeni grad, a za potpuno opuštanje tu su revitalizirajući tretmani i Svijet sauna kojima je teško odoljeti.

Ako je i vama ljeto omiljeno godišnje doba vrijeme je da pripremite kupaći i već ovog vikenda otvorite sezonu kupanja u Termama Tuhelj.

Više info: www.terme-tuhelj.hr