ČAROBNA RANA JESEN U ROGAŠKOJ

Ukradite zadnje zrake sunca udobno smješteni na ležaljkama uz bazen luksuznog ROI Spa i pripremite duh i tijelo za izazove koje donosi povratak u svakodnevne aktivnosti i užurbanost života.

Tako u ROI Spa centru možete isprobati ljekovito blato za umorne mišiće i bolove u zglobovima i kralježnici; mineralne kupke koje omogućuju prodiranje magnezija kroz kožu i tako pomažu relaksaciji mišića i poboljšanju cirkulacije; kupke sa CO2 koje poboljšavaju perifernu cirkulaciju te suhe CO2 kupke, kao i ljekovite obloge od gline i mineralne vode koji se rade na vodenom krevetu.

Tretmani za tijelo i ljepotu hotelskog wellness centra napunit će vas energijom, a za oslobađanje od stresa preporučamo masažu tibetanskim zdjelama koja regulira rad srca i umiruje um, dok će opuštajuća Trigerr point masaža ublažiti i otkloniti bol u ramenima i leđima.

Hoteli Rogaška – Grand Hotel Sava****superior i Hotel Zagreb****, pružit će vam svu potrebnu udobnost, bezvremensku eleganciju i profinjen dizajn na samo sat vremena ugodne vožnje bez vinjete od Zagreba.

Sigurno ste već čuli da je Rogaška Slatina mjesto gdje izvire mineralna voda s najviše magnezija na svijetu. Može li bolja preporuka za izvor zdravlja i vitalnosti?

Nekoć su u Rogašku Slatinu na izvor zdravlja dolazili hrvatski ban Petar Zrinski i kraljevske obitelji poput Habsburgovaca i Bonapartea, a danas vas očekuju kraljevski tretmani zdravlja i ljepote u kojima uživaju, između ostalih, i glumica Mirna Medaković Stepinac i igrači zagrebačke Cedevite.

Fotografije: Borna Subota

http://www.rogaska.si/hr/

Facebook fan page

Lollipop