U Bjelovarsko – bilogorskoj županiji možete uživati i u foto – safariju

Još jedan proizvod obogatio je ponudu kontinentalnog turizma. Bogata prirodna resursno-atrakcijska osnova Bjelovarsko-bilogorske županije, osim upečatljivim termalnim izvorima, karakterizirana i šumovitim obroncima Bilogore, Moslavačke gore, Ravne gore i Papuka, meka je izletničkog turizma i turizma specijalnih interesa tijekom cijele godine.

delimir-01

Turisti – ljubitelji prirode s interesom za užitkom promatranja i fotografiranja flore i faune, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji od sada mogu krenuti i u „lov“ čarobnih prirodnih ljepota uz pomoć objektiva i dalekozora i kao svojevrsne suvenire kući odnijeti fotografije za pamćenje.
Ne može se više reći da hrvatski kontinent nema najrazličitije oblike turističkih sadržaja, a ovaj bi mogao postati izvrstan mamac za strane posjetitelje.

safari-08

O ponudi foto-safarija koja uključuje i stručne vodiče-pratitelje možete više saznati u Turističkoj zajednici BBŽ, Lovačkom savezu Bjelovarsko-bilogorske županije te u ponudi turističke agencije PutovanjaPLUS.

Info punkt Blatnica – Poučna staza Lokvanjić, fotografija TZBBŽ

Preuzmite dokument i saznajte više o Foto-safari ponudi Turističke agencije: Foto-safari ponuda, a dodatne informacije možete pronaći na web stranici Turističke zajednice Bjelovarsko – bilogorske županije.

fotografije: Matej Manjarić, Delimir Hrestak, Turistička zajednica Bjelovarsko – bilogorske županije

Izvor: TZ Bjelovarsko – bilogorske županije