Najpopularniji pivski festival sjeverozapadne Hrvatske Croatia Biergarten stiže u grad Sveti Ivan Zelina!

Nakon grada Varaždina i više od 17.000 posjetitelja najpopularniji pivski festival sjeverozapadne Hrvatske Croatia Biergarten stiže u grad Sveti Ivan Zelina.

Organizator festivala je Turistička zajednica Grada Svetog Ivana Zeline, a suorganizator je Event & Rental company Show Concept.

Tekuće blago, zlato upakirano u bačvu, bočicu ili limenku, jedno i jedino – PIVO , jedno je od najstarijih napitaka, koje datira gotovo 9500 godina prije Krista i treće najpopularnije piće u svijetu, odmah nakon, vode i čaja, koji jesu zdravi, ali ne čine zabavu zabavnom. Tako je prema riječima američkog pisca i kolumnista, Dave Barryja, pivo jako često najvažniji dio neke proslave i razumljivo je postao razlogom za slavlje, pa upravo iz tog razloga festivali piva postali su dio naše kulture.

Zbog svega navedenog Croatia Biergartenje festival koji nazivaju rajem je za pivoljupce, jer ima i dušu i karakter, a OD 6. DO 10.7. DOLAZI I U ,SV. IVANA ZELINU!

Ne bavimo se Zitologijom; ne pjevamo himnu Nikasiji, molitvu mezopotamijskoj boginji piva, ali dijelimo s vama ljubav prema pivu što nas je i potaknulo da pokrenemo ovaj drugačiji festival od uobičajenih festivala piva.

Očekuje vas pedesetak vrsta craft i industrijskih piva, dobra mjuza i nezaobilazna street food ponuda.

Neće biti mjesta cenosilikofobiji, strahu od prazne pivske flaše, kao i lošem raspoloženju jer su zabava, opuštanje uz fine pive i street food klopicu zagarantirane!

Dobro došli na ZELINA BIERGARTEN u gradu SV. IVAN ZELINA!

Želite li posjetiti Zelinu ovog ljeta i uživati u bogatoj ponudi seoskog domaćinstva, sjajnih vina i fine hrane, odmoriti se u vinogradu uz pogled na čistu prirodu i ptice i osvježenje pronaći u bazenu, tada pročitajte ovaj vodič.

Korisni linkovi:

Turistička zajednica Grada Sveti Ivan Zelina

Facebook