Posjetite Daruvarski proljetni sajam cvijeća 18. svibnja u centru grada

UPDATE

Zbog najave lošeg vremena za subotu, 4. svibnja, Daruvarski cvjetni sajam je OTKAZAN te se ODGAĐA za subotu, 18. svibnja 2019. g.

Kornelija Benyovsky Šoštarić – naša poznata vrtlarica vodi radionicu na sajmu – ne propustite Proljetni sajam cvijeća u Daruvaru!

Grad Daruvar u suradnji s Turističkom zajednicom Daruvar Papuk organizira 9. Sajam cvijeća, ukrasnog bilja, sadnica i popratne opreme u Daruvaru 18. svibnja (premješteno sa 04. svibnja), 2019. godine.

foto: Predrag Uskoković
Sajam je organiziran na glavnom gradskom trgu koji se prostire na 10.000m2 i pruža Vam priliku da si rezervirate dovoljno prostora za cijeli Vaš asortiman proizvoda.
.

U sklopu Daruvarskog proljetnog sajma cvijeća dodatno ćemo upotpuniti program sajma gastro ponudom, raznim edukacijama, dječjim face paintingom te privući još veći broj posjetitelja. Sajamski prostor obogatit ćemo i ponudom prerađevina od voća i povrća te raznim kreativnim radionicama.

foto: Saša Pjanić

Daruvar je grad parkova i prekrasnog zelenila, mjesto koje je osvojilo najviše „Zelenih cvijetova“ za najuređeniji mali grad kontinentalne Hrvatske. Isto tako, građani Daruvara ulažu veliki trud i napor prilikom uređivanja svojih okućnica, s toga je Daruvarski cvjetni sajam prilika da dobiju nove ideje koje će ostvariti u svojim vrtovima i okućnicama.

Prijavite se na zanimljivu radionicu – prijave do drugog svibnja

Pozivamo Vas na radionicu “Cvjetne kugle u tehnici kokedame” koju će voditi Kornelija Benyovsky Šoštarić. Prijaviti se možete do 2. svibnja na e-mail: [email protected] ili osobno u Turističkom uredu Daruvar.
Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta ograničen.

foto: Saša Pjanić

Ljubitelji cvijeća i cvijetnih aranžmana svih boja i oblika, vidimo se u Daruvaru!

Izvor: www.visitdaruvar.hr

fotografije: Predrag Uskoković, naslovna Pixabay.com