Petrinjski ulični festival – Petrinja sprema super vikend!

PUF 53 – Petrinjski ulični festival Posjetite ga ovaj i idući vikend na Trgu Matice Hrvatske!
Dođite i zabavite se na Trgu Matice Hrvatske na uličnom festivalu gdje vas očekuje ovaj petak u 20 sati glazbeni program uz grupu Rusway, gdje ćete se zabaviti uz pjesmu i dobre vibracije. Program je prilagođen svim generacijama a za najmlađe je u subotu pripremljen specijalni program uz najbolju zabavu. Cijelo vrijeme očekuje vas gastro i ponuda domaćih OPG-a i proizvođača suvenira uz zabavan facepainting.

PROGRAM:

PETAK, 27.5.2022.
20 h – Glazbeni program uz grupu RUSWAJ

PETAK, 3.6.2022.
17 h – Koncert-predstava za djecu: Pjeva mi se pjesma ORKESTRA POKOLOKA
18 h – Radionica žongliranja i cirkusarija, žonglerska predstava, klaunovska animacija, štular
21 h – Koncert grupe SILENTE

SUBOTA, 4.6.2022.
17 h – Program za djecu: Mađioničarska predstava
17.45 h – Natjecateljski sportski program za djecu
20 h – Glazbeno – zabavni program: Plesni klub Petrinia, Zumbice,
Dueti: Ivo Sanković i Ivan Novak; Laura i Antonija

ORGANIZATORI: GRAD, TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA PETRINJE, HRVATSKI DOM
MEDIJSKI POKROVITELJI: PETRINJSKI RADIO, PORTAL53, RADIO QUIRNUS, RTV BANOVINA

Petrinja je smještena u donjem Pokuplju na krajnjim obroncima Zrinske gore u Sisačko-moslavačkoj županiji. Okolicu grada čine brdoviti predjeli živopisnih pejzaža Banovine čiji vidici sežu do rijeke Kupe, a kulturno – povijesno središte grada, oplakuju nestašne vode Petrinjčice.

Petrinja je udaljena svega pedesetak km od Zagreba, i prije razornog potresa 2020, bila je slatka vikend destinacija koja je nudila relaksirajući boravak na šetnicama, planinarskim stazama, cikloturističkim rutama uz dobru zabavu na brojnim događanjima tijekom cijele godine.


Unatoč strašnom potresu koji je krajem prosinca prije dvije godine pogodio Petrinju, Sisak i okolna područja, Petrinja ovog ljeta i dalje nudi ljetne sadržaje, atraktivne izletničke lokacije s gastro ponudom i predivnom prirodom.
Osvježenje vas čeka na Petrinjskom kupalištu na samom ušću rječice Petrinjčice, gdje se tradicionalno odvija večernji život u gradu.


Vodimo vas u ljetno ozračje Petrinje, malog grada velikog srca koji svoje nedavne rane najbolje liječi – turističkom ponudom. Da, dobro ste pročitali. Unatoč nezaliječenim ranama od potresa, život u Petrinji nije stao. Možete i dalje prošetati poznatom šetnicom, popiti kavu ili pojesti ručak u nekom od ugostiteljskih objekata a za one željne prirode, tu je i petrinjska okolica.
A što posjetiti u kasno proljeće po atraktivnoj okolici Petrinje, pročitajte na našem linku:
preporuka izleta u okolici petrinje

petrinjaturizam.hr

facebook.com/TZGradaPetrinje