Antikvarijat Studio – 20 % popusta za vrijeme trajanja Interlibera!

Ljubitelji knjige – Stiglo je i vaše i naše najdraže doba godine – doba festivala i sajmova knjiga, kao i sajamskih popusta.

Međunarodni beogradski sajam knjiga nedavno je završio, ali je zato u Zagrebu već počeo Interliber. U mislima nam je već i Sa(n)jam knjge, popularni pulski sajam knjige koji se održava u prosincu. Ah, kako divno!
Kako ne biste propustili sve ove divne sajmove, od kojih ste na neke vjerojatno i zaboravili, dok za neke možda niste ni čuli, prisjetimo se malo najpopularnijih sajmova knjiga u Hrvatskoj i okolici.

Međunarodni beogradski sajam knjiga


U kalendaru kulturnih događanja jugoistočne Europe centralno mjesto krajem listopada već desetljećima pripada Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Ova regionalno najveća manifestacija posvećena knjizi bavi se promocijom književnog stvaralaštva i obrazovanja, kulturnom razmjenom sa inozemstvom i pokretanjem aktualnih književnih i društvenih pitanja.

Interliber


Ako ste propustili beogradski sajam knjiga, ne očajavajte jer tu je ništa manje popularan Interliber.
Interliber već punih četrdeset i jednu godinu zaredom predstavlja središnje mjesto za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koji okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare.
Ove godine održat će se u terminu od 13. do 18. studenog na radost svih ljubitelja knjige.Kao najveća književna manifestacija u Hrvatskoj Interliber se pozicionirao kao važna javna platforma za slobodu izražavanja kroz pisanu riječ i dijalog domaće i međunarodne književne scene.

Sa(n)jam knjige u Istri


U dosadašnjih 20 godina održavanja pulski je Sajam knjiga postao nezaobilaznom hrvatskom i međunarodnom kulturnom manifestacijom visoke europske razine s autentičnim modelom predstavljanja knjiga i autora. Tradicionalno se održava početkom prosinca od 1995. godine. Na Sajmu svake godine izlaže više od 300 nakladnika iz Hrvatske i regije te ga posjeti od 60 do 80 tisuća ljubitelja knjiga, ima oko stotinu raznih događanja (predstavljanja knjiga i autora, razgovora, stručnih skupova, tribina, okruglih stolova, performansa, izložbi, koncerata…) i u njima sudjeluje više od 200 autora.

Festival knjige i književnosti PAZI, KNJIGA!


Za vrijeme Interlibera ne propustite posjetiti i petnaesti Festival knjige i književnosti PAZI, KNJIGA! Festival se održava od 5. do 17. studenoga 2018. U iznimno bogatom programu koji će započeti ranojutarnjim druženjem za najmlađe u Zagrebu, u Galeriji Kupola, u ponedjeljak 5. studenoga a završiti u subotu 17. studenog na Interliberu, održat će se preko trideset događanja na kojima će sudjelovati četrdeset autora te biti predstavljeno preko osamdeset knjiga, navodi organizator Knjiga u Centru.

Festival svjetske književnosti


U desetak dana početkom rujna, Zagreb već šest godina zaredom postaje jedno od središta svjetske književnosti zahvaljujući nakladničkoj kući Fraktura.
Festival svjetske književnosti već je prepoznat kao glavni književno-kulturni događaj u Zagrebu i Splitu i kao jedan od najistaknutijih kulturnih festivala u Hrvatskoj.
Izdanja osnivača festivala – Frakture – za vrijeme trajanja festivala možete kupiti po znatno nižim cijenama.

Liberplac


Za one kojima je predugo čekati od sajma do sajma, tu je uvijek popularni Liberplac na Britancu. Tržnica Britanski trg poznato je okupljalište ljubitelja antikvarijata, antikviteta i kolekcionara, i važan doprinos kulturi antikvarijata na otovrenom. Knjige na sajmu Liberplac možete nabaviti svakog petka od 7 do 18 sati.

Kupite knjige za vrijeme Interlibera u Antikvarijatu – knjižari Studio uz 20% popusta

Za vrijeme trajanja Interlibera i kod nas ćete moći kupiti knjige povoljnije – uz 20 % popusta!
Popust vrijedi od 12. 11. do 18. 11. u internetskoj trgovini, gdje je već obračunat i u Antikvarijatu-knjižari Studio, Masarykova 20, Zagreb gdje se obračunava na sve istaknute cijene.
U internetskoj trgovini popust vrijedi za sve načine plaćanja, a u Antikvarijatu-knjižari Studio, Masarykova 20, Zagreb samo za plaćanje gotovinom.
Popust ne vrijedi na srednjoškolske udžbenike (koji su već 30 % – 50 % povoljniji) i na trošak dostave.
Dopustite da vam uljepšamo ovo doba godine na najbolji mogući način – dobrom knjigom!
Vaša ekipa antikvarijata Studio.
Online narudžbe:

antikvarijat-studio.hr
Facebook
Kontakt

Dobro došli!