Rajski kutak podno Papuka koji mami na digitalni detoks

U malom pitoresknom mjestu Novo Zvečevo, smještenom u samom srcu Parka prirode Papuka, i Geoparka pod UNESCO-vom zaštitom, krije se pravi rajski kutak za opuštanje – Vile za odmor Montis Aurea. Ovaj dragulj nudi nezaboravno iskustvo odmora, gdje ćete zaželjeti ugasiti mobitel kako biste u potpunosti uživali u oazi mira koju pruža.

Dok se udaljavate stotinjak kilometara od Zagreba, ulazite u zapadni dio požeške kotline, brdovito područje prepuno označenih planinarskih staza i netaknute prirode. Ovdje se smještene vile stapaju s okolinom, pružajući nevjerojatan pogled na ljepotu Papuka, koji se prostire pred vama kao slikarsko platno.

Jedan od neospornih aduta ovog mjesta je mir i privatnost koje okruženje pruža. Dovoljno udaljene od gradske vreve, ove kuće za odmor omogućavaju vam da se potpuno posvetite sebi i svojim najbližima. Daleko od svakodnevnih obveza, osjetit ćete kako stres i brige nestaju, a opuštanje postaje imperativ.

Ovdje ćete pronaći čak 5 kuća za odmor: Villu Tenu, Saru, Maju, Rebeku te najnoviji objekt, Casu Negra *****. Kuće predstavljaju vrhunac luksuza i udobnosti. Iako naizgled drugačija od prethodnih vila, Casa Negra preuzima najljepše elemente svoje okoline. Posjetitelji će se brzo uvjeriti u njezinu posebnost, koja pruža doživljaj bez premca.

S obzirom na to da se kuće za odmor nalaze u srcu Parka prirode Papuk, gostima se pruža prilika za istraživanje ovog jedinstvenog prirodnog rezervata. Geo Info Centar u Voćinu, koji se također nalazi u blizini, pruža dodatne informacije o geološkim čudima ovog područja. Posjetitelji mogu uživati u edukativnim aktivnostima i doznati više o fascinantnoj geologiji Papuka.

Sve kuće su opremljene najsuvremenijom tehnologijom, omogućavajući gostima da zadrže doticaj s vanjskim svijetom. Broadband pristup internetu i pokrivenost WiFi signalom jamče povezanost, bez obzira na udaljenost od urbanog središta, no ipak – ovo je vaša prilika da se isključite iz vanjskog svijeta i u potpunosti zaronite u digitalni detox. Posjetitelje se potiče vraćanje korijenima, povezivanje s prirodom i najbližima, te iskustvo stvarne relaksacije bez ometanja digitalnih uređaja.

Svaka kuća za odmor ima privatnu saunu, jacuzzi, bazen te prostrani vanjski prostor namijenjen druženju. Biljar, pikado, roštilj i slični sadržaji dodatno upotpunjuju boravak, nudeći raznovrsne mogućnosti zabave.

Više informacija potražite na www.montis-aurea.hr