Otkrijte skrivene dragulje za avanture i doživljaje 

Adrenalin, mistični podzemni svijet, zvukovi harfe na planini, lokalna povijesti, pivo i gastro užitci – u okolici Terma Laško otkrivamo super mjesta koja morate posjetiti. Pripremili su i sjajnu ponudu povodom 170. rođendana! 

Smještene uz rijeku Savinju, gdje se isprepliću priroda i opuštanje, Teme Laško u susjednoj Sloveniji nude više od termalnih užitaka. Idealna su polazišna točka za istraživanje jedinstvene okolice prepune skrivenih dragulja, koji će vas oduševiti. Bez obzira na interese, dob ili fizičku spremnost, očekuju vas doživljaji koji će zadovoljiti sve ukuse – od opuštajućih šetnji do adrenalinskih avantura.

Volimo zeleno

Za ljubitelje prirode i planinarenja tu je Rečiška planinska kružna ruta koja povezuje deset vrhova i tri planinarske kolibe te pruža prekrasne vidike. Otkrijte brojne pješačke staze koje vode do zanimljivih vidikovaca poput šarmantne skulpture harfe na vrhu Huma koja zvuk svojih struna širi okolnim brdima i dolinama stvarajući čarobnu glazbenu kulisu.

Za ljubitelje biciklizma tu su uređene staze koje vode kroz Laško i okolna pitoreskna mjesta i sjajna su opcija kako za obiteljske izlete, tako i za adrenalinske izazove.

Adrenalin, gurmanski doživljaji, pivo i podzemni svijet

Ljubitelje ekstremnih doživljaja u Laškom i okolici očekuje svijet adrenalinskih izazova! Paragliding s uzletišta u Maliču, Kopitniku i Lisci nudi priliku da se otvorite visinama i doživite slobodu kao nikada. Ribolov na rijeci Gračnici ili ribnjaku Marof poziva na opuštanje uz vodu, gdje svaki ulov priča novu priču. Otkrivanje rudarske baštine u Polhovoj jami ili cvjetno-pivska tura Laškom nude jedinstvene uvide u povijest i tradiciju mjesta.

Cvjetno – pivska tura jedinstveno je iskustvo koje vas vodi na putovanje između izvorske termalne vode i legendarnog piva, gdje se isprepliću tradicija i suvremenost. Na svakom koraku čeka vas čarobna mješavina osvježavajućih gutljaja vrhunskog piva i mirisnih medenih zalogaja koje priprema poznati chef Marko Pavčnik. Dok istražujete skrivene kutke Laškog, otkrijte priče o mjestu uz jedinstvenu Orionovu stazu koja vodi do crkava i megalitskih svetišta. Svaki korak prilika je da se prepustite čarima termalnog gradića koji su zavoljeli domaći i turisti. Ne zaboravite posjetiti špilju Polh u Padežu, gdje možete otkriti život i rad rudara u 18. stoljeću. Uronite u mističnu atmosferu napuštenih tunela i otkrijte priče skrivene pod zemljom.

Vrijeme je za termalno uživanje

Na kraju dana ispunjenog doživljajima u Termama Laško očekuje vas oaza mira i luksuza. Ovdje ćete pronaći mjesto za opuštanje, uživanje i potpunu regeneraciju. Opustite se u termalnoj vodi, razmazite duh i tijelo masažom ili u sauni, uživajte u bogatom animacijskom programu, a ako vam ostane energije, potrošite je u hotelskom fitness centru, bazenu s valovima, brzoj rijeci ili na toboganima prije bogate večere. Ili se samo prepustite miru i tišini. Ovdje svatko može pronaći kutak za sebe.

170 za 170 – neponovljiva ponuda za neponovljivi jubilej

Povodom 170. rođendana Terme Laško nude fantastičan paket 170 za 170 za samo 170 €! Možete uživati u četverodnevnom boravku s polupansionom u Hotelu Zdravilišče Laško ili odabrati trodnevno uživanje s polupansionom u Hotelu Thermana Park Laško. Između ostalog, očekuje vas neograničeno kupanje, a svaki paket nudi posebnosti koje će vas oduševiti. Ne propustite ovu izvanrednu priliku i rezervirajte sada! Broj mjesta je ograničen.

Fotografije: Terme Laško