Kino pod zvijezdama

U najljepšem zagrebačkom parku Zrinjevcu Food Film Festival 

Food Film Festival by Coca-Cola održat će se od 4. do 13.9.2020.u najljepšem zagrebačkom parku Zrinjevacu. Pripremaju se besplatne projekcije izabranih filmova među kojima i nekoliko Oscarovskih pobjednika.

Prikazat će se Tarantinov “Bilo jednom u Hollywoodu” s Leonardom di Capriom i Brad Pittom,Joker s Joaquinom Phoenixom, dobitnik Oscara za najbolji film Parazit, Judy s dobitnicom Oscara za tu ulogu Renee Zellweger, Kišni dan u New Yorku Woodya Allena, Bombshell s Nicole Kidman, Charlize Theron i Margot Robbie, Prevarantice s Wall Streeta s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, Ford VS Ferrari s Christian Baleom i Matt Damonom te Knives out s glumačkom postavom koju predvode Daniel Craig i Jamie Lee Curtis.

U filmovima će svi posjetitelji moći uživati na travnjaku uz prihvatljiv epidemiološki razmak i poštivanje svih mjera a za hranu će se pobrinuti će se neki od ponajboljih domaćih ugostitelja sa svojim street food specijalitetima.

Kako su hrana, film i piće neodvojiva kombinacija na Zrinjevcu će se svaki dan tijekom deset dana od 12h naći ponuda El toro restaurant i bara, Lari i Penatija, Byblos libanonskog restorana, American bara Dollar iz Varaždina, Halpersa, Mareda, Panija, Stari Zagreb, B125, Cellar i veganski restoran Oaza a piće će nuditi kućice Tipsy i Mangosta, a za dozu slatkoga Amelie slastice i Fritula house.

 Pripremio: T.Radić