Air France ponovno leti za Zagreb, Split i Dubrovnik

 

Air France ponovno leti za Zagreb, Split i Dubrovnik

 

Air France postupno povećava raspored letova za ljeto 2020. godine. Nakon obustave letova prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, uzrokovanih pandemijom korona virusa, Air France ponovno uspostavlja letove prema hrvatskim odredištima.

 Air France planira do kraja lipnja letjeti s 20% uobičajenih kapaciteta karakterističnih za ovo razdoblje.

Ovisno o ukidanju ograničenja putovanja, nastavit će se s postepenim povećavanjem broja frekvencija i odredišta do 35% prvobitnog rasporeda letova u srpnju i do 40% u kolovozu. Povećava se i broj odredišta na 150 što čini  80% uobičajene mreže.

Letovi će se odvijati sa 106 od 224 zrakoplova u floti Air Francea.

 

Raspored letenja

 

Pariz – Zagreb –počevši od 1.7.2020.

Pariz – Split – počevši od  13.7.2020.

Pariz – Dubrovnik – počevši od 4.7.2020.

 

“Svjesni smo da ljudi trebaju i žele ponovno putovati  te ćemo ovoga ljeta postupno nastavljati s našim letovima na 150 odredišta u Francuskoj, Europi i ostatku svijeta. Nakon ovog teškog razdoblja, veselimo se što ćemo ponovno moći dočekati naše putnike. Svo osoblje Air Francea, kako na terenu, tako i u zrakoplovu, jamči našim putnicima najvišu razinu zdravlja i sigurnosti “, rekla je direktorica Air Francea Anne Rigail.

 

Raspored letova moguće je provjeriti na web stranici: www.airfrance.com

Ovaj raspored letova podliježe izmjenama i podložan je dobivanju potrebnog odobrenja država. Uzet će u obzir trenutne zdravstvene i higijenske mjere u različitim državama ili odredištima na koja se leti. Putnici svoje letove mogu odgoditi besplatno, tražiti voucher ili povrat novca.

Zdravstvene mjere

Air France preporučuje svojim putnicima da se obrate nadležnim vlastima i provjere zahtjeve za ulazak i putovanje za svoje odredište i tranzitne zemlje, a koje su se možda promijenile zbog epidemije COVID-19.

Air France podsjeća putnike da se na svim letovima moraju nositi kirurške maske te da se prije ukrcaja u zrakoplov provjerava temperatura svakog putnika. Pojačani su svakodnevni postupci čišćenja zrakoplova te je uveden poseban postupak redovite dezinfekcije kabina odobrenim virucidnim sprejom. Za više detalja o zdravstveno-higijenskim mjerama koje provodi Air France, u zrakoplovnoj luci i u zrakoplovu, kliknite ovdje.

Photo:Air France