Zašto odabrati odmor u Glamping Villageu – tri razloga

Osama, sloboda i luksuz, upravo su to razlozi zbog čega se milijuni ljudi odlučuju na glamping, novi trend u svijetu kampiranja. Jedno takvo mjesto pronaći ćete u srcu Zagorja, u Termama Tuhelj.

Sjajan je odabir za moderne putnike koji žude za putovanjem bilo da su u paru ili s obitelji. Glamping prati trendove luksuznog kampiranja i jedan je od najboljih i najsigurnijih načina odmora, evo i zbog čega.

Kao u hotelu s pet zvjezdica

Sanjate o predahu u srcu prirode? Želite osamu i intimu s obitelji. Ako vam sunčanje uz wellness bazen ili uživanje na terasi uz omiljeni napitak s pogledom na dječji bazen u kojem se kupaju klinci zvuči kao savršen odmor, kamp je kao stvoren za vas. Ali ne bilo koji, nego onaj s daškom luksuza u kojem imate sve što poželite, baš kao i u hotelu s pet zvjezdica. Jednu takvu luksuznu oazu pronaći ćete na četrdesetak kilometara od Zagreba, u Tuheljskim Toplicama. Glamping Village nudi odmor u tri tipa kućica – Vita Couple, Vita Loft i Vita Family za dvije do šest osoba. Napokon malo mira i tišine na mjestu u kojem možete raditi sve i ne morate raditi ništa.

Lokalno i zdravo nije trend nego stil života

Svježe, sezonsko, lokalno, kratak je put od polja do stola… Doručak se priprema prema vašim željama, dobit ćete ga svako jutro na terasi u košari prepunoj namirnica s lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Poseban gurmanski doživljaj za sve vas koji na putovanjima tražite tradicijske, autohtone okuse. Osim toga, svaka od 26 kućica nosi ime po poznatoj zagorskoj turističkoj atrakciji koju vrijedi posjetiti.

Za potpuno opuštanje tu je wellness&spa oaza

Malo je mjesta na kojima se možete izolirati se od vanjskog svijeta i potpuno se opustiti. Finska sauna  i hidromasaža u whirpoolu napunit će vas energijom, revitalizirat će kožu, vratiti joj mekoću i sjaj. Tu je i relax zona s ležaljkama i mekanim krevetima na kojima ćete umiriti um i zaboraviti na stres.

Povedete li u Glamping Village klince, dobro je znati da možete uživati u svim sadržajima kampa Vita i atrakcijama Terma Tuhelj udaljenih nekoliko minuta pješačenja od ovog kutka raja.

smjestaj/glamping-village-terme-tuhel