Terme Tuhelj: poslovni gosti žele kvalitetno provesti slobodno vrijeme

Kongresni turizam ili MICE segment koji uključuje kongresna i poslovna događanja, seminare, edukacije, ali i teambuildinge, sve više jača u Hrvatskoj, a idealno odredište za održavanje takvih vrsta poslovnih skupova svakako su Terme Tuhelj.

U sklopu Terma Tuhelj već pet godina djeluje moderan kongresni centar sa suvremeno opremljenim dvoranama. Svih deset multifunkcionalnih dvorana kongresnog centra kapaciteta do 500 osoba, opremljene su suvremenom audio-video opremom, kabinama za simultano prevođenje i prirodnim izvorom svjetla. Poslovni sastanci odvijaju se u mirnom i zelenom okruženju prirode koja okružuje Terme Tuhelj. Jedinstveni selfness kongres, posebne tematske i gala večere, kao i atraktivni teambuilding programi također su sastavni dio poslovnih skupova Terma Tuhelj.

Da MICE segment čini veliki dio ponude Terma Tuhelj pokazuju statistički podaci o ostvarenim noćenjima u osam mjeseci ove godine. U tom  je razdoblju zabilježeno 6391 noćenje što je 75 posto više nego u istom razdoblju prošle godine. Već je prošle godine zabilježeno povećanje organiziranih poslovnih skupova u Termama Tuhelj, pa je tako u 2016. bilo registrirano 197 takvih skupova što je devet posto više nego 2015. Pozitivan trend u povećanju organizacije kongresa i ostalih oblika poslovnih skupova zabilježen je i u ovoj godini, pa je tako do 1. rujna u Termama Tuhelj ostvareno 112 poslovnih skupova ili 24 posto više nego u istom razdoblju 2016.

„Kako se mijenjaju trendovi u turizmu, tako se mijenjaju i trendovi kod poslovnih gostiju.
Oni sve više traže kongresne centre koji se nalaze u hotelima ili resortima u prirodnom okruženju, ali ti objekti trebaju imati vrhunski arhitektonski dizajn te dodatne sadržaje unutar hotela. Važno im je da se kongresni centar nalazi blizu grada Zagreba te ima dobru cestovnu povezanost s ostalim odredištima. No, iznimno im je važna i kvalitetna ponuda hotela ili resorta te vrhunski sadržaji kongresnog centra, a svoje slobodno vrijeme žele kvalitetno iskoristiti i učiniti nešto za sebe. Upravo, sve to mogu naći u Termama Tuhelj“, istaknula je Petra Novak, iz Odjela za marketing i oglašavanje Terma Tuhelj.

 

Kako ne bi sve ostalo samo na održavanju sastanaka i skupova nakon radnog dijela ili u pauzama skupova sudionici mogu uživati u wellness i spa sadržajima najvećeg Svijeta sauna te SPAeVITA centra njege i ljepote. Smještaj sudionika poslovnih skupova osiguran je u Hotelu Well**** Terma Tuhelj. Tehničko osoblje tog hotela pomaže u realizaciji poslovnih skupova organizirajući banketne ponude kao i gastro iznenađenja. U Hotelu Well nalazi se tzv. SpaArena – amfitetatar za dnevna i večernja događanja pri čemu se posebice ističe organizacija selfness kongresa. Riječ je o radionicama na kojima sudionici uče o pozitivnim navikama u privatnom i poslovnom životu.

Organizacija poslovnog skupa, druženja, teambuildinga, uvijek je poseban doživljaj za sve sudionike, a upravo su Terme Tuhelj poznate po individualnom pristupu svakom poslovnom gostu, ali i kreiranju posebnih tematskih programa, koji osim edukativnog karaktera sadrže i programe za zabavu i opuštanje.

www.terme-tuhelj.hr

Facebook fan page Terma Tuhelj

Lollipop, fotografije Terme Tuhelj