Šibenska Adventura s okusom mora i humanitarnom notom

Šibenski božićni sajam Adventura jedan je od omiljenih događanja u Šibeniku. Park Roberta Visianija u središtu grada zauzima poseban blagdanski šarm i postaje glavno okupljalište Šibenika i njegovih gostiju. U Adventuri možete pronaći bogatu gastronomsku ponudu s posebnim naglaskom na domaće proizvode.

Osim toga, za vrijeme Adventure u parku Roberta Visianija organiziran je bogat glazbeni program u kojem se nalaze neki od najpoznatijih domaćih izvođača.
Ove godine na Adventuri više nema jednokratne ambalaže za piće, iako je do sada bila papirnata!
Adventura 2021. je Zero Waste, što znači da svi skupa smanjujemo otpad koji gomilamo i ostavljamo iza sebe. Samo tako možemo spasiti sami sebe i planetu na kojoj živimo!

Ove godine Adventura ima i humanitarni karakter. Mali iznajmljivači, velikog srca, okupljeni u inicijativi Iznajmljivači za Kiaru pomažu prikupiti svotu od 5 milijuna dolara za liječenje sedmogodišnje Kiare Goršić u SAD-u. Prijavljeni iznajmljivači mogu sudjelovati u akciji sa dijelom ili sa svim svojim kapacitetima a prihod će oni direktno uplaćivati na žiro račun korisnice

Na osnovu građanske inicijative „Iznajmljivači za Kiaru“, TZ grada Šibenika se priključila inicijativi te poziva sve zainteresirane iznajmljivače da se priključe humanitarnoj akciji prikupljanja financijskih sredstava za pomoć teško oboljeloj djevojčici Kiari Goršić.

Naime namjera je da se svi iznajmljivači koji se priključe akciji odriču svojih eventualnih prihoda od usluga smještaja za vrijeme trajanja „Adventure 2021“ točnije od 03.12.2021. do 06.01.2022.

Iznajmljivači za Kiaru naziv je Facebook grupe u koju su dobrodošli svi koji žele na bilo kakav način pomoći Kiarinim roditeljima u prikupljanju spasonosnih kuna. Međutim, osnovna ideja je da se iznajmljivači odreknu svojih zimskih prihoda od iznajmljivanja apartmana, soba i kuća za odmor i uplate za Kiaru. Evo par svježih informacija i za posjetitelje:

Posjetite FB grupu https://www.facebook.com/groups/311522440583241/

KAKO JOŠ MOŽEMO POMOĆI KIARI

Račun za donacije (otvoren na mamu):

Matea Lambaša Goršić

IBAN HR9125030073251005176 (t.r.)

IBAN HR8125030073151000296 (ž.r.)

SWIFT/BIC: VBCRHR22

Sberbank d.d.

Model HR99

Opis plaćanja: donacija za Kiarino liječenje

Donacijski telefon:

060-9003

uplatom na crowdfunding kampanju

https://gogetfunding.com/svizakiaru/