Proslavite ljubav u gradu koji voli život!

Skladni  kontinentalni dragulj Daruvar, ove veljače i ožujka sprema zanimljiva događanja. Od proslave ljubavi do šarenog maškaranog veselja, ove veljače i ožujka, u Daruvaru neće manjkati zabave i romantike.

foto: Pixabay.com

Pozivamo vas na Maškare u Daruvaru u ožujku, pod motom: Maskiraj se i ti s nama

Ovogodišnje Maškare u Daruvaru organizirano izlaze na ulice u ožujku, uz veselje na ulicama, oživjeti će stari običaji poklada i isti će se preseliti osim Daruvara, i na Sirač, Končanicu i Gornji Daruvar. 

foto: pixabay.com

Više informacija pronađite na slijedećim poveznici: maskare-u-daruvaru a evo i rasporeda za maškare koje se odvijaju u ožujku:

 MAŠKARE U DARUVARU   2. i 5. ožujka 2019.
 MAŠKARE U SIRAČU   ožujak 2019. 
 MAŠKARE U KONČANICI   ožujak 2019. 
 MAŠKARE U GORNJEM DARUVARU    3. ožujka 2019.
 POKLADNI UTORAK    5. ožujka 2019.

 

 
No prije toga, nemojte zaboraviti proslaviti Ljubav u jednoj od najšarmantnijih kontinentalnih destinacija:

Prije nego šareni kolorit maškara i pokladnih običaja ispuni Daruvar i okolicu, proslavite u Daruvaru blagdan zaljubljenih. Neka izbor bude odmor i opuštanje u Daruvarskim toplicama.

Portrait of young female relaxing in beauty salon

Ugrabite priliku i uživajte u akcijskom vikend aranžmanu  Daruvarskih toplica u bazenima s termalnom vodom i programima wellness-spa oaze. Povodom Valentinova Daruvarske toplice pripremaju savršeni aranžman za parove kao i sve one kojima treba odmak od svakodnevnice i odmor od hladnih zimskih dana:

Portrait of young female enjoying the procedure of facial massage

Aranžman Daruvarskih toplica uključuje:

• boravak 3 dana / 2 puna pansiona (buffet)
• smještaj u dvokrevetnoj sobi
  (Lječilišni hotel Termal*** ili depandansa Arcadia***)
• neograničeno kupanje u bazenima s ljekovitom termalnom vodom
• korištenje wellness-spa oaze – 2×2 sata​
  (jacuzzi, sauna, parna kupelj, infracrvena sauna, solarij…)
• romantičnu večer u restoranu Terasa 
​  (subota, 16.02.2019. uz glazbu uživo)

foto:pixabay.com

Cijena aranžmana (3 dana / 2 pansiona): 700 kn po osobi

​Cijena ne uključuje boravišnu pristojbu (10 kn) i osiguranje (1 kn) po danu po osobi.​​Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 100 kn po danu.
Cijene uključuju PDV.

Istražite atrakcije objekta:

Smještajni objekti Daruvarskih toplica, lječilišni hotel „Termal“*** i depandansa „Arcadia“*** nalaze se u najljepšem dijelu povijesnog pejzažnog perivoja, na samo nekoliko minuta hoda do samog centra grada Daruvara. Okružuje ih Julijev park, jedan od najstarijih zaštićenih parkova u Hrvatskoj, prekrasne povijesne građevine, kaptirani izvori ljekovite termalne vode, dječje igralište, park šuma i brojne uređene šetnice.  

daruvar-central-mud-bath-photo-stefan-brajkovic

Upoznat ćete i Antunovu kupku iz 1772.g., Centralno blatno kupalište iz 1909.g., dok se ljupki niz povijesnih znamenitosti nastavlja s Vilom Arcadiom 1870.g.,  Švicarskom vilom 1860.g., dvorcem grofa Jankovića iz 1777. godine. Impresivna je i glasovita skulptura “Kupačica”, jedan od najranijih radova kipara Antuna Augustinčića izrađena 1927. u bronci. Nalazi se od 1956. u Daruvarskim toplicama, a tamo je postavljena kao simbol plodnosti žene.

Povijest je na ovom mjestu ispisala neke od najljepših arhitektonskih priča kontinentalne Hrvatske! Posjetite Daruvar ove zime, dopustite mu da vas osvoji svojim nenametljivim skladnim šarmom i brojnim kulturnim znamenitostima, ukusnom gastronomijom i dodatnim sadržajima. Proslavite ljubav  u gradu koji voli život – Daruvaru!

Daruvar-logo_LJUBICASTI_web

Fotografije: Predrag Uskoković, Ratko Vuković, D.Bakarić, Š.Brajković, arhiv Daruvarske toplice 

Promo