Poklonite si Mindful Adventure na Velebitu

Zajedno na avanturu svijesti  kroz  sedmodnevni retreat! 

Kad?
13.-20.07.2019.
Gdje?
Baške Oštarije – Velebit

Ovaj program je posvećen svjesnosti, povratku prirodi, povratku sebi i svjesnosti da je život avantura duha, a ne puko preživljavanje. Planine, more, druženje, logorska vatra, zvjezdano nebo, svjesnost, buđenje, istraživanje, transformacija, slobodno bivanje… i druge čarolije nas čekaju. Vrlo često nas svakodnevica, rutina, obaveze i misli o tome što moramo, odvedu daleko od naše biti. Sva pažnja bude usmjerena na obavljanje zadataka, planova i dnevnih rutina i onda dođemo u stanje da smo izvan sebe. 

Nedostaje prostor da osjetimo sebe, da se povežemo sa sobom, da budemo u miru i djelujemo iz svog centra. Kada djelujemo iz svog centra onda donosimo dobre odluke koje rade za naše najviše dobro! To je svjesno življenje. U njemu više nismo žrtve okolnosti već bića koja imaju moć, jer smo svjesni da svijet koji doživljavamo prvenstveno ovisi o našem pogledu na svijet i našem djelovanju.

Od programa ćete dobiti:

 • Prostor da dublje upoznate sebe i svoje istinske potrebe
 • Osjećaj unutarnjeg mira i jasnoće
 • Unutarnju snagu i visoku razinu energije
 • Jasniji osjećaj za ono što istinski želite i u kojem smjeru se želite kretati
 • Razumijevanje što je intuicija i kako ju koristiti
 • Otpuštanje ograničavajućih obrazaca koji Vas sprečavaju da živite svoj puni potencijal
 • Podršku na putu prema unutarnjoj istini
 • Uživanje u prirodi i druženju
 • Puno živosti i radosti
 • Srce koje počinje slobodno „disati“
 • Avanturu koje ćete se sjećati

Dnevni program

08.15-09.00h Multidimenzionalni fitness; vježbe za duh i tijelo.
09.00-10.00h DORUČAK
10.00-13.00h Intenziv (procesi, yoga, ples, relaksacija, meditacija, vježbe za razvoj intuicije, svjesno planinarenje, razgovori…).
13.30-14.30h RUČAK
14.30-21.00h Slobodno vrijeme za odmaranje, razgovore, odlazak na more (Karlobag), šetnje kroz šumu, druženje i sve kreativno što se pojavi kao impuls.
20.00-21.00h VEČERA
21.30h… Vođena meditacija/relaksacija/druženje uz logorsku vatru

 

Lokacija i smještaj

Možete pronaći neki svoj smještaj ili biti u kampu. Kamp Velebit nalazi se u dolini okruženoj predivnim planinama u Baškim Oštarijama. Boravi se u netaknutoj prirodi i savršenoj kombinaciji mediteranske i kontinentalne klime. Kamp se nalazi na samo 2,5 sata vožnje od Zagreba, samo 20 min vožnje do mora i 20min do Gospića. Imamo savršenu mogućnost u istom tjednu uživati u planinama i moru!

Ako odlučite biti s nama u kampu Velebit možete boraviti u bungalovima, šatorima, zajedničkim prostorijama ili simpatičnim Crobbit kućicama u zemlji. Postoji zajednička kuhinja i kupaona koje su na raspolaganju gostima.

Hrana

Ako ste zainteresirani za zdrave obroke (makrobiotika/vege/raw) pošaljite upit. U slučaju da ima dovoljno zainteresiranih organizirat ćemo zdrave obroke specijalno za grupu (cijena po obroku cca 45/50kn). Prirodna i zdrava hrana je izvanredan pomagač na putu osobne transformacije i kreiranja zdravlja. Druga opcija je da se hranite obrocima koji se nude u kampu ili obližnjim lokalnim restoranima ili pak sami pripremate obroke u kampu (postoji kuhinja i frižider).

Prijevoz

Osobna vozila. Spajamo se za prijevoz i dijelimo troškove prijevoza.Osobna vozila. Spajamo se za prijevoz i dijelimo troškove prijevoza.

VODITELJICA: Iva Solarević Jeličić

GDJE: Baške Oštarije – Velebit

KADA: 13. – 20.07.2019. 

INFO I PRIJAVE: [email protected]
| +385 (0)91 520 646

Više informacija o prijavama i programu pronađite ovdje.

Izvor i fotografije: Solar Spirit.net