Odmor iz snova samo za odrasle – potražite ga u Istri!

Bez obzira da li imate vlastitu djecu ili ne, ponekad se dobro odmoriti bez dječje svakodnevice, buke i zahtjevnih mališana.

Ako imate djecu – dozvolite si da ponekad budete barem malo sebični i priuštite si odmor gdje ne morate trčati da udovoljite svojim mališanima. Iskusite ponovo barem na kratko ono vrijeme kada ste centar svijeta bili sebi – vi sami.

A ako nemate djecu – osigurajte se da tuđa djeca neće narušiti vaš mir i uživanje u zasluženom odmoru.

U društvu partnera, u grupi prijatelja ili uživajući u odmoru sami – odmor u hotelu za odrasle vam daje mogućnost da se potpuno opustite i osvježite. Zamislite prekrasan sunčan dan, kraj bazena ispijate osvježavajući koktel, a more vam lagano dodiruje stopala – bez buke djece u pozadini. Hoteli namjenjeni samo za odrasle vam pružaju upravo to!

Prvi hrvatski hotel za odrasle – Romantic & SPA Meliá Coral u Umagu

Romantic & SPA Meliá Coral hotel savršeno je rješenje za odmor iz snova. Ovakva inovativna vrsta hotela za odrasle nudi pakete za grupe, samce ili parove te za posebne prigode, kao što je, primjerice, medeni mjesec. Budući da je hotel namijenjen samo starijima od 16 godina, pruža profinjenije ozračje, elegantne restorane i luksuz potpunog opuštanja i zabave, jer ne zaboravite, ovdje je sve prilagođeno vama. Poseban naglasak je na personaliziranom pristupu svakom gostu zbog čega ćete se osjećati poput prave zvijezde.

Bogati program specijalno krojen za odrasle

Bogati programi obuhvaćaju dnevne aktivnosti poput raznih sportova, aktivnosti u vodi, joge, pilatesa, fitnessa ili satova plesa. Noću se možete kupati uz glazbu, zabavljati na plaži, uživati u zvukovima jazza, bossa nove ili fusiona u noćnom baru ili posjetiti automat klub otvoren 24 sata dnevno. Za one željne opuštanja, tu je orijentalni wellness centar Fusion SPA s egzotičnim tretmanima i masažama, a vinoljupci će doći na svoje otkrivajući bogatu ponudu biranih vina u Tapas Baru.

Istražite u detalje što sve nudi luksuzni i profinjeni hotel sa 5 zvjezdica – prvi hotel isključivo za odrasle u Hrvatskoj – Adults Only Doživljaj hotela Meliá Coral i priuštite si odmor bez djece – vaše ili tuđe!

Izvor: www.coloursofistria.com