Novi domaći streetwear brend ima odlične majice s natpisima!

Posebno su lijepe one s natpisom “Ljubav”…

T-shirt je jedan od onih komada koje volimo imati u ormaru zbog nebrojenih opcija kombiniranja. Bez obzira na godišnje doba, uvijek se nađe situacija kada nam je obična majica komad koji upotpuni cijeli outfit.

Posebno dobro dođe u ovom prijelaznom i jesenskom razdoblju kada samo prebacimo omiljenu jaknu preko i spremni smo za izlazak. Osim posve običnih modela u bojama, posebnu pažnju nam uvijek privuku majice s natpisima jer ih učine posebnima. Upravo majice s raznolikim natpisima nudi hrvatski brend „Ihtis streetwear“.

„Postoje razne definicije ljubavi, a ona koja se nama sviđa je da je ljubav davanje”, poručuju iz brenda pa poseban naglasak stavljaju na majice naziva „Ljubav”.

Majice „Ljubav“, kao i sve ostale proizvode, možete pogledati i naručiti preko službenog web shop-a, a sve informacije možete dobiti i preko društvenih mreža Facebooka i Instagrama.

Zapratite njihovu Facebook stranicu gdje vas očekuje darivanje u kojem vam poklanjaju 4 majice kratkih rukava s natpisom Ljubav, a na webu možete pronaći i kupon s popustom od 10 % koji možete iskoristiti do 30. studenog.