Mini bor s porukom ljubavi

Supružnici Martina i Ivan Šulog na kućni prag Vam dostavljaju posebnu vrstu egzotičnoga mini bora /srebrenog cedra/, te zajedno s Vama podržavaju osobe s posebnim potrebama  iz CENTRA ZA INKLUZIJU  I SOCIJALNE USLUGE  iz Bjelovara, koja im se pridružila kao partner u ovom projektu. 

Ako ste od onih koji u vrijeme blagdana vole začiniti obiteljski dom mirisom prirodnog bora, ali Vam padne mrak na oči kada se sjetite tegljenja jelke visoke 2 metra na 3.kat bez lifta, onda je MINI BOR savršeno rješenje za Vas. Ukoliko ne znate što pokloniti dragim ljudima ili poslovnim partnerima, MINI BOR je baš za Vas.

Supružnici Martina i Ivan se svake godine pripremaju za proizvodnju novih egzota u Hrvatskoj te su objeručke prihvatili ideje koju im je predložio velik krug prijatelja zaljubljenika u egzote.

Ovaj bor u Vaše domove dolazi s malim stalkom za mini kuglicu, božićnom zvijezdom sa logom tvrtke, imenom dragih roditelja/prijatelja, sitnim češerima, ratan kuglicama, svilenim mašnicama, licitarskim srcima ili ga možete,prema Vašim željama i mašti, okititi kako želite.

S visinom od  20  centimetara, s tisućama pravih borovih iglica  MINI BOR donosi miris Božića u Vaš dom ili ured te je idealan poklon ovog Božića koji možete pokloniti dragoj osobi ili se možete istaknuti drugačijim poklonom za svoje poslovne partnere! MINI BOR  je pravi div uz Vaše jaslice.

PREDNOSTI MINI BORA 

S MINI BOROM nema gnjavaže! Vrlo lako ga je donijeti i na najviše katove zgrada bez lifta, ne padaju mu iglice, ne morate brinuti hoće li vam stati u auto i nema muke s nasađivanjem na stalak. MINI BOR stane u svaki kutak vašeg stana, sobe, ureda ili čak  auta! Nakon Božića ga možete presaditi na neko super mjesto i uživati u njemu još puno, puno, puno godina, čak i sa svojim unucima. Praktičnost je njegova vrlina jer zbog svojih malih dimenzija prikladan je za radne stolove, manje komode i manje prostore. Vrlo je jednostavan za održavanje.
Potrebno mu je malo vode i ono će vam biti zahvalno još mnogo godina!

KAKO BRINUTI O MALOM DIVU?

Kako bi vaš MINI BOR što dulje zadržao svoje zelene iglice te ostao mladolik (i živ), potrebno mu je posvetiti vrlo malo vremena i pružiti malo ljubavi. Povremeno provjerite vlažnost supstrata u teglici. On se ne smije osušiti, ali niti biti prevlažan. Ukoliko se MINI BOR nalazi u grijanoj prostoriji, potrebno ga je zaliti svaka 3 do 4 dana. U prostoriji je MINI BOR najbolje smjestiti dalje od izvora topline, a najviše mu odgovara temperatura od 15 do 18 °C. MINI BOR k Vama dolazi u visini od 20 cm, kao pravo MINI izdanje ili iznenađenje.

GDJE KUPITI?

  • Mall of Split, Josipa Jovića 93 na štandu na Božićnom sajmu a prodavat će ga  Trotters od 01.12.2017. te od danas u Osječkoj 24 a, 21000 Split
  • Split. Veliki PAZAR, TO Lucija Trgovina zdrave hrane
  • Zagreb  VET PET SHOP -Egzotičnih ribica  našeg partnera sa kojim smo razvili tekuća gnojiva iznimne kvaliteti za naše egzotične biljke po posebnim recepturama. Špansko 30, 10090 Zagreb
  • Zagreb @Plac.hr, Ivanićgradska 73
  • Zagreb u našoj prodavaonici Vivo Energy Station u Draškovićevoj 3.
  • Narudžbe su moguće i putem  webstranice na www.exotic-king.com

Cijena MINI BORA

Cijena ovog malog diva iznosi  25 kuna + PDV. Dostava na području čitave HR je  40 kuna, po paketu (do 50 stabala).

Praktično, ekološki, cjenovno dostupno, ovo rješenje može biti atraktivno za male prostore, za zaljubljenike u biljke koji nemaju srca baciti bor poslije blagdana. Svakako lijepa božićna ideja.

Fotografije bora: Šulog
Ostale fotografije: Pixabay.com