Ljubav i pjenušac – savršeni spoj

Uz novu modernu, urbanu Francescu Feravina ljubav možete slaviti svaki dan. Sami ili u društvu – svejedno je! Podarite si vino kojim ćete dati začin životu. Ako niste trenutno u ljubavnom društvu, ništa zato, razmazite sebe dobrim vinom, i poklonite si trenutke mira. 

 Pijuckanje vina ne mora biti valentinovski klišej ako odaberete kvalitetan pjenušac s posebnom pričom! Osim toga, tko kaže da se pjenušci moraju piti samo u svečanim prigodama. Možete ga piti kad god – sami ili u društvu, kao aperitiv, uz jelo, za doručak, prije spavanja za opuštanje, u svako doba godine…

Lagani su, elegantni, a čaša do dvije dnevno nikom ne škodi. S time su se složili i znanstvenici koji su otkrili njegovu dobru stranu. Kažu da decilitar i pol pjenušca na dan pozitivno utječe na krvni tlak, potiče cirkulaciju, smanjuje mogućnost pojave krvnih ugrušaka, potiče metabolizam, apetit, a ako pazite na liniju razveselit će vas info da razgrađuje masnoće, ugljkohidrate i proteine. 

Sada kada imate odlično opravdanje odaberite i pravi pjenušac koji će vas osvojiti već na prvu! Upravo je takva urbana, moderna, elegantna Francesca Feravina sa atraktivnom mladenačkom etiketom, novost na tržištu pjenušaca. Proizvodi se od 100 posto frankovke – sorte koja je ovu slavonsku vinariju proslavila u svijetu. Nježne je ružičaste boje,  suptilnog mirisa zrelog nara i bogatog dugotrajnog okusa u kojem dominiraju jagoda i malina. Idealna je i za koktele na bazi pjenušaca, a savršena je pratnja laganim jelima i voćnim salatama. Sjajan odabir za romantičnu večeru ili last minute dar za Valentinovo. 

Feravino.hr