Kuće za odmor s pričom u promotivnoj kampanji

Turistička zajednica Varaždinske županije krenula je u  promotivnu kampanje za projekt Kuća za odmor s pričom, koje su se tijekom prošle godine pokazale kao jedini oblik smještaja u Varaždinskoj županiji u kojem je zabilježen rast, a ne kao u ostatku turističkog sektora, pad noćenja.

Kampanje se provode putem Facebook i Instagram društvenih mreža, te svih njihovih popratnih marketinških kanala, koristeći tzv. “Dark post” metodu oglašavanja kojom se “ciljaju” točno definirane ciljne skupine koje svojim demografskim, geografskim i interesnim obilježjima odgovaraju potencijalnim gostima našega kraja i kuća za odmor. Osnovni cilj je potenciranje pregleda Internet stranice Kuća za odmor s pričom www.myvarazdinholiday.com te povećanje interesa za boravak u kućama kroz direktan kontakt s vlasnicima.

Zanimljivo je istaknuti kako je većina Kuća za odmor s pričom već popunjena za glavnu sezonu, pa je cilj ovih kampanja potaknuti rezervacije u predsezoni.

U fokusu je novi video spot Varaždinske županije koji naglašava jedinstveno okruženje i ponudu našega kraja, te jednom toplom porukom poziva na opuštanje i siguran boravak kod nas u ovim pandemijskim vremenima.

Pogledajte kako izgleda promotivni film na hrvatskom i engleskom jeziku.

Više o varaždinskim kućama za odmor s pričom, pronađite na našoj poveznici.