• NASLOVNICA
 • LIFESTYLE
 • ISTRAŽI/DOŽIVI
More
  Naslovnica Istraži/doživi Iz studija Romulić&Stojčić izišlo novo remek - djelo prikaza hrvatskih ljepota

  Iz studija Romulić&Stojčić izišlo novo remek – djelo prikaza hrvatskih ljepota

  Novi film kreativnog, svjetski poznatog fotografskog dvojca Romulić&Stojčić, snimljen u timelapse tehnici, već je oduševio gledatelje i kao i u slučaju njihovih prethodnih uradaka u timelapse-u, ne sumnjamo da će uskoro zavladati društvenim mrežama diljem globusa. U  filmu Hrvatska prirodna baština – bezvremenska ljepota, koji je nastao u suradnji s Ministarstvom turizma, uspjeli su u tri minute prikazati magične kadrove Kopačkog rita, slapove Krke, Kornata, Plitvičkih jezera, Velebita, Biokova a našli su se tu i prizori zagorske Bajke na dlanu kao i scene paškog mističnog krajolika. S veseljem iščekujemo drugi film ovog talentiranog dvojca koji će predstavljati kulturnu baštinu Hrvatske s nekim od najpoznatijih domaćih kulturno – povijesnih motiva. Udobno se smjestite, i uživajte u prizorima nestvarno lijepih hrvatskih destinacija, ili ih posjetite već ovog proljeća!

  Izvor videa: Vimeo.com

  TIMELAPSE CROATIA – prisjetimo se predivnog videa iz 2012 godine

  Osječki dvojac je otprije poznat po svojim iznimno talentiranim i kreativnim uradcima čiji su video i fotografske bravure obišle svijet. Uspijevajući uhvatiti u kadar samu srž  destinacija koje snimaju, svakom njihovom fotografijom dominira prepoznatljivi vilinsko – magičan touch kojom objekt prikazuju uizvornoj ideji bezvremenske ljepote. Video Timelapse Croatia kojeg su napravili pred 6 godina i za čije potrebe je iskorišteno oko 150.000 njihovih fotografija, a možete ga pogledati na YouTube, kao i ostale njihove filmove.

  https://www.youtube.com/watch?v=Zj5H5Lx7JSU

  YouTube

  Naslovna fotografija: Screenshot Vimeo, prvi kadar filma Croatian natural heritage, Romulić&Stojčić

  PRATITE NAS

  1,351InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Kamo na izlet? Veličanstvene kontinentalne destinacije zovu na odmor

  Svima nam je poznati koliko se izleti mogu jednostavno isplanirati,  a uz dobru organizaciju mogu se pretvoriti u prekrasno iskustvo koje ne košta puno. Seosko...

  Legende s zagorskih brega