• NASLOVNICA
 • LIFESTYLE
 • TURISTIČKE VIJESTI
More
  Naslovnica Lifestyle Događanja Započeli Dani hrvatskog turizma - Slavonija prvi puta domaćin

  Započeli Dani hrvatskog turizma – Slavonija prvi puta domaćin

  Dani hrvatskog turizma predstavljaju najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj, koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika.

  U višednevnom radnom djelu – stručna predavanja, prezentacije i radni sastanci, planiran je tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te javna dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima koji su svojim radom i rezultatima zaslužili prestižna priznanja i nagrade. Kako se radi o najznačajnijem godišnjem događaju takvog tipa u Hrvatskoj, svečana dodjela turističkih nagrada predviđena je uz televizijsko praćenje iste.

  Organizatori skupa su Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora.

  Ovogodišnji središnji susret hrvatskih turističkih djelatnika, tradicionalni Dani hrvatskog turizma (DHT), održat će se u razdoblju od 2. do 5. listopada na području Slavonije.

  Svečano otvorenje manifestacije održat će se u srijedu 2. listopada s početkom u 18.30 u dvorcu Eltz u Vukovaru.

  Dodjela Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada održat će se 3. listopada 2019. s početkom u 19.30 u Vinkovcima na imanju Lovačkog doma Kunjevci dok će se završna svečanost dodjele TOP 10 nagrada hrvatskog turizma održati u Osijeku na Perivoju kralja Tomislava, Tvrđa 4. listopada 2019. s početkom u 20.05 sati.

  Program možete preuzeti na slijedećoj poveznici 2019-09/DHT-Program.pdf, a sve dodatne informacije pronađite na poveznici: Dani-hrvatskog-turizma.

  PRATITE NAS

  1,343InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Uživajte u mirisu ruma i toplini doma

  Kuglice od ruma božićni su kolač koji svake godine rado pripremamo, a jedne su od onih slastica koje krasi lijep izgled te brza i...