Crna Gora za početnike

Hotel Montenegro

Uz posebne ponude i Sunshine Bonus, Falkensteiner Hotel Montenegro idealna je polazišna točka za otkrivanje jedinstvene i skrivene mediteranske destinacije, Crne Gore

 Tako blizu, a tako daleko… kao da otkrivate neki novi skriveni svijet, zavodljivi spoj mediteranskog šarma i balkanske ležernosti… Bilo da putujete kao digitalni nomad, u paru ili obiteljski – crnogorska obala pravi je dragulj; ništa neobično da najpoznatiji svjetski mediji i influenseri iz godine u godinu proglašavaju Crnu Goru top destinacijom koju treba doživjeti i otkriti.

 

Izuzetan krajolik, čisto i bistro more, vrhunska gastronomija s okusima i mirisima iz djetinjstva, očaravajući stari gradovi, poseban atmosfera i gostoljubivost – prepuna je kontrasta i jednostavno – čarobna! Sveti Stefan, Durmitor, Pivsko jezero, Kotor, Skadarsko jezero, Kanjon Mrtvice, Ledena pećina, Tara… tek su dio prirodnih atrakcija koje treba posjetiti.

Ljeto u Falkensteiner Hotelu Montenegro, elegantnom i sofisticiranom hotelu smještenom iznad slikovite pješčane plaže u Bečićima nedaleko od Budve koji oduševljava vrhunskom uslugom i dizajnom, donosi i posebne pogodnosti! Sa Sunshine Bonusom možete uštedjeti 10% za booking u srpnju i kolovozu.

Osim hotelske privatne plaže, prostrane terase s panoramskim bazenom koja nudi idealne uvjete za osvježenje tijekom toplih ljetnih dana u kombinaciji s odličnim pogledom tu je i divan vrt s još jednim vanjskim bazenom. Razmazite se u Acquapura SPA centru sa saunama, kupkama, luksuznim tuševima i jacuzzijem.

Uživajte u ukusima i mirisima Crne Gore, je ovdje je hrana odlična, pripremljena od lokalnih, zdravih namirnica, praznik za gurmane!

Fotografije: Falkensteiner Hotels & Residences