Povećanje konkurentnosti zaoštrava « borbu » na nebu

Air France, KLM, Delta i Virgin Atlantic u najvećoj svjetskoj partnerskoj suradnji

Povećanje konkurentnosti zaoštrava « borbu » na nebu

Air France, KLM, Delta i Virgin Atlantic proširili su suradnju kojom svojim putnicima nude još više odredišta i loyaliti opcija kada putuju prema Velikoj Britaniji, i Sjevernoj Americi.

Novi partnerski sporazum omogućiti će kupcima nove rute, bolje rasporede letenja, fleksibilniji način rezervacije letova preko mobitela, webova, aplikacija i putničkih agencija te korištenje Bluebiz i Frequent flyer opcija.

BOLJA POVEZANOST

Ovim sporazumom omogućena je daljnja povezanost sa 238 gradova u Sjevernoj Americi, 98 u središnjoj Europi i 16 u Velikoj Britaniji; izbor od 110 transatlantskih ruta non-stop, povećanje putničkog i cargo prijevoza na 23 posto ukupnog transatlantskog prijevoza.

PROŠIRENE KORISNIČKE POGODNOSTI

Proširene korisničke pogodnosti putnici mogu početi koristiti od 13.2.2020.godine što znači da će moći skupljati bodove na svojim loyalty karticama ili uživati u Elite programu u sva četiri zrakoplovna prijevoznika.

Godišnji prihodi od zajedničkog ulaganja procjenjuju se na 13 milijardi USD, a ukupan broj zaposlenika u sve 4 kompanije je preko 180.000.

INFO: klm.hr www.airfrance.hr 

PHOTO: KLM