U Zagorju je ljetno kampiranje hit

Dođite u Zagorje, kampiranje je in

Bogati sadržaji, ponuda visoke kvalitete i pet zvjezdica kampa Vita u Termama Tuhelj jamče pravi hedonizam. Ova oaza luksuza i intime u srcu zelenog Zagorja dobar je odabir i za kampiste koji traže predah na putu do mora.

Naglašenim glamurom i cosy ugođajem kamp Vita prava je adresa za putnike željne odmora, osame i jedinstvenih tretmana u Termama Tuhelj koji opuštaju dušu i tijelo. Gostima kampa na raspolaganju je neograničeno kupanje na Vodenom planetu – od unutarnjih do vanjskih bazena i vodenih atrakcija, u čemu posebno uživaju obitelji s djecom. Ova mala oaza u srcu Zagorja dobar je odabir i za sve kampiste koji na putu do mora traže predah.

Na više od 20 tisuća četvornih metara prostiru se dvije zone s ukupno 72 kamp parcele i dodatne dvije noćne za kraći boravak. Tu su restoran i bar osmišljeni za istinske hedoniste, kamp servis, prostor za kupanje kućnih ljubimaca, sanitarne prostorije prilagođene osobama s invaliditetom, obiteljske kupaonice, svlačionice, igralište za djecu, tereni za mini golf i tenis. Mislilo se na sve profile gostiju što ovom kampu daje epitet uključivosti.

U sklopu kampa Vita prošlog je ljeta otvoren Glamping Village s 26 luksuznih kamp kućica, dječjim i wellness bazenom te Wellness&Spa oazom za potpuno opuštanje i revitalizaciju. Idealan odabir za goste koji odmoru u prekrasnoj prirodi žele dodati dašak luksuza. Najfiniji doručak od lokalnih namirnica koji se svakog jutra servira u košarici na terasi svake kućice, sunčanje uz bazene, čitanje knjige u ljuljački, pijuckanje omiljenog ljetnog koktela dok se djeca bezbrižno igraju – sitnice su koje čine razliku.

Mir, tišina, prekrasna priroda… Čisti užitak u vremenima kada su zdravlje, intima, autentičnost i luksuz na cijeni.