• NASLOVNICA
 • ISTRAŽI/DOŽIVI
More
  Naslovnica Destinacije Dočekajte Novu u podne u Novom Marofu a usput donesite i bicikle...

  Dočekajte Novu u podne u Novom Marofu a usput donesite i bicikle 🙂

  Doček Nove godine u PODNE u Novom Marofu doživjet će svoje 5. izdanje. Nakon dobrih iskustava prošlih godina, Turistička zajednica Grada Novog Marofa, Pučko otvoreno učilište i Udruga Pinta za  Novomarofčane i njihove goste  nastavljaju sa ovom  uspješnom manifestacijom. 

  Kod KC Ivan Rabuzin – na vanjskoj pozornici od 10.00 sati zabavljat će vas grupa Joy, udruga Pinta pobrinut će se za kuhano vino, Motomrazovi će razveseliti najmlađe sa slatkišima, a točno u 12.00 sati baloni sa novogodišnjim željama poletjet će put neba.  Prisutni će moći osvojiti i pokoju nagradu u bogatoj tomboli i tako Novu godinu započeti pozitivno, nešto ranije – već u podne! Voditelj programa je Kristijan Petrović – Kiki. 

  Ovogodišnja velika novost je i Zimski ŠIC NA BIC – u organizaciji Udruge Mladi za Marof koja već dugi niz godina organizira jednu od najuspješnijih biciklijada ovog dijela Hrvatske. Tako će zaljubljenici u ovaj sport startati u 10.00 sati od Stare škole na rutu od 10 km sa ciljem na – Dočeku Nove u PODNE kod KC Ivan Rabuzin i tako dodati novu vrijednost ovom događanju.

  Vidimo se u Novom Marofu – u PODNE!

  Više info: www.facebook.com/TuristickaZajednicaGradaNovogMarofa

  www.tz-novi-marof.hr

  naslovna fotografija preuzeta: Facebook TZ Novi Marof

  PRATITE NAS

  1,352InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Top 5 knjiga za hladne dane, preporuka antikvarijata Studio

  Pred nama je još mnogo hladnih dana koje ćemo većinom provoditi u toplini svoga doma, a druženje s knjigom prije spavanja mnogima će biti...

  Legende s zagorskih brega