Dočekajte Novu u podne u Novom Marofu a usput donesite i bicikle :)

Doček Nove godine u PODNE u Novom Marofu doživjet će svoje 5. izdanje. Nakon dobrih iskustava prošlih godina, Turistička zajednica Grada Novog Marofa, Pučko otvoreno učilište i Udruga Pinta za  Novomarofčane i njihove goste  nastavljaju sa ovom  uspješnom manifestacijom. 

Kod KC Ivan Rabuzin – na vanjskoj pozornici od 10.00 sati zabavljat će vas grupa Joy, udruga Pinta pobrinut će se za kuhano vino, Motomrazovi će razveseliti najmlađe sa slatkišima, a točno u 12.00 sati baloni sa novogodišnjim željama poletjet će put neba.  Prisutni će moći osvojiti i pokoju nagradu u bogatoj tomboli i tako Novu godinu započeti pozitivno, nešto ranije – već u podne! Voditelj programa je Kristijan Petrović – Kiki. 

Ovogodišnja velika novost je i Zimski ŠIC NA BIC – u organizaciji Udruge Mladi za Marof koja već dugi niz godina organizira jednu od najuspješnijih biciklijada ovog dijela Hrvatske. Tako će zaljubljenici u ovaj sport startati u 10.00 sati od Stare škole na rutu od 10 km sa ciljem na – Dočeku Nove u PODNE kod KC Ivan Rabuzin i tako dodati novu vrijednost ovom događanju.

Vidimo se u Novom Marofu – u PODNE!

Više info: www.facebook.com/TuristickaZajednicaGradaNovogMarofa

www.tz-novi-marof.hr

naslovna fotografija preuzeta: Facebook TZ Novi Marof