Okusite hrvatsku tradiciju u bajkovitom Zagorju – kući dobrih okusa

Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se 15. – 25. studenog u 12 restorana u Krapinsko-zagorskoj županiji. Uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji mirisi i okusi osvajaju  dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak.

Okusi i mirisi lokalnih, izvornih i tradicijskih kuhinja, vrhunskih vina, pića i „domaćih“ poljoprivrednih proizvoda doživljaj su za „dušu i tijelo“. Doživljaj koji osvaja i ispunjava. Susresti se s njima znači upoznati bogatstvo i raznolikost koja je s jedne strane nastala iznenađujućom jednostavnošću pripreme i domišljatošću seoskih domaćica uz kućna ognjišta, ili s druge strane osobitim kulinarskim umijećem i vještinama u građanskim, gospodskim i plemenitaškim dvorskim kuhinjama. I jednima i drugima šarm je u pripremi koja čuva okus i vrhunske vrijednosti domaće namirnice…

LISTA RESTORANA KOJI NUDE SLIJEDOVE OD TRI MENIJA ZA 75 KUNA

Odlučite se za vaš omiljeni restoran, provedite sjajan vikend s najdražima i fino se najedite u Zagorju. Dobro došli i dobar Vam tek!

naslovnica: Pixabay.com