Vikend na Dubovcu u znaku mirisa tradicionalne karlovačke kuhinje
 • NASLOVNICA
 • GASTRO HRVATSKA
 • ISTRAŽI/DOŽIVI
More
  Naslovnica Događanja/najave Vikend na Dubovcu u znaku mirisa tradicionalne karlovačke kuhinje

  Vikend na Dubovcu u znaku mirisa tradicionalne karlovačke kuhinje

  Na Starom gradu Dubovcu u Karlovcu održat će se u subotu, 21. rujna 2019. od 11 do 19 sati Vikend na Dubovcu. Krenuli smo stopama tradicije i otvaramo za vas skrivene tajne kuhinja naših baka i djedova. Mirise tradicionalne kuhinje donose nam pod okriljem Staroga grada učenici Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac koji će se natjecati u pripremi fiš paprikaša.

  Poseban gost u žiriju bit će Saša Vukić, popularni autor portala Sašina kuhinja koji će se tijekom cijelog dana družiti sa posjetiteljima na Dubovcu.

  Tradicionalna kuhinja Karlovačke županije inspiracija je za budućnost koju će prezentirati učenici Trgovačko-ugostiteljske škole Karlovac. Budući slastičari i kuhari nadmeću se u pripremi fiš-paprikaša, te na radionici stvaraju novi karlovački suvenir slasticu – SlatKA zvijezda. Konobari će pripremati maštovite dubovačke koktele.

  Bit će tu i radionice na temu gastronomske tradicije, za djecu i za odrasle. U atriju Starog grada svirkom će nas zabaviti duo Loud & Found.

  Prezentaciju tradicionalne kuhinje održat će karlovački bloger Hrvoje Stojanov (@opetgladni) koji će pripremati bazlamaču sa šumskim voćem. Bit će tu i degustacija namaza od vrganja, savjeta o food stylingu te druženja food blogera i ljubitelja tradicionalne kuhinje.

  PRATITE NAS

  1,329InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Kamo na izlet? Veličanstvene kontinentalne destinacije zovu na odmor

  Svima nam je poznati koliko se izleti mogu jednostavno isplanirati,  a uz dobru organizaciju mogu se pretvoriti u prekrasno iskustvo koje ne košta puno. Seosko...