Božićna priča obitelji Salaj – bilogorska štorija o božićnoj bajci

 DOBRO DOŠLI U SALAJLAND

Božićna priča obitelji Salaj, 16. po redu, otvarila je svoja  vrata 1. prosinca i njena očaravajuća božićna atmosfera trajat će sve do 14. siječnja, svakim danom od 15:00 do 21:00 sat.

Raskošna manifestacija koja na jedinstven način evocira bajkoviti zimski ugođaj ovog dijela Hrvatske,  postala je prepoznatljiv trademark Bjelovarsko – bilogorske županije. 

Posjetitelji mogu razgledati impresivno imanje u čijem se sklopu nalazi nekoliko stotina bajkovitih stabala i biljaka sa pripadajućim jezerima i skladnim mostovima a krunu ovogodišnje ponude čini raskošno osvijetljenje od više od 2 ipol milijuna lampica!

Uz preko dva i pol milijuna svjetlećih lampica, organizatori su pripremili pregršt novosti kao što su animatori za najmlađe, umjetno klizalište, veliko adventsko selo gdje možete razgledati i kupiti razne domaće prehrambene proizvode te razne rukotvorine i suvenire, svakodnevni vatromet, proširenje šetnice, nezaobilazna gastro ponuda s restoranom te slatkom i slanom kućicom.

Na imanju ćete  uživati u tradicijskom sajmu obrta i proizvoda, te atraktivnim izložbama likova iz bajki i crtića, spektakularnim vatrometima, jaslicama na otvorenom te tradicijskom moslavačkom gastronomskom ponudom „u štaglju“.


Cijene ulaznica je  30 kn po osobi, odnosno 25 kn po osobi za organizirane posjete (grupe od 30 i više osoba), dok djeca do 7 godina* i osobe s invaliditetom ne plaćaju ulaznicu. Parking se ne naplaćuje. Detalje o cijenama ulaznice možete vidjeti ovdje. 

Fotografije: Davor Kirin
Izvor: Turistička zajednica Bjelovarsko – bilogorske županije, Salajland