U srcu Zagreba ove subote, otkrijte Daruvar!

Kada? 26.svibnja (subota) 2018. godine

od 09,00-19,00h, na Trgu Petra Preradovića- Cvjetnome trgu u Zagrebu.

Što vas očekuje?

Carstvo rukotvorina i suvenira, odlične domaće hrane, ukusnih džemova, medova, rakija, pekmeza, vina, najboljih hrvatskih sireva..sve iz domaće proizvodnje i domaćeg vrta i domaćih OPG-ova:

Na Cvjetnom trgu ove subote, predstaviti će se turistički ponuđači na 15 štandova:

dsc_0152-777x437

Daruvarske toplice – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju i Termalni vodeni park “Aquae Balissae” bi predstavljali našu najstariju tradiciju, termalne ljekovite vode koje se u Daruvaru koriste još od doba Rimljana,  bogatu povijest i tradiciju vinogradarstva i vinarstva pretočenu u kvalitetnu i jedinstvenu turističku ponudu predstavile bi članice Daruvarske vinske ceste kvalitetnim daruvarskim vinima (Badel 1862 d.d.-Vinarija Daruvar i OPG Matej Kovačević), dok bi kompletnu ponudu upotpunili i ponudom jedinstvenih sireva Biogal sirane i OPG-a Jareš te ponudom jedinstvenog piva Pivovare Daruvar spravljenog po stoljetnoj češkoj recepturi Staročeškog piva.

dsc_0052-768x512

Turistička zajednica Daruvar – Papuk, posjetiteljima će predstaviti kompletnu turističku ponudu destinacije ali i manifestaciju VINODARnajzabavniji festival vina, koja će se održati u Daruvaru dana 3. – 10. lipnja 2018. godine. Pozivaju se svi zainteresirane da posjete manifestaciju Vinodar, dana 09.6.2018., kada je organiziran vinski izletnički vlak iz Zagreba za Daruvar „VINODAR EXPRESS“ po cijeni od 30,00 kuna povratna karta. Provjerite raspored vožnje.

Također svoju ponudu će predstaviti i OPG Vlasta Vončina, sa svojim domaćim džemovima, pekmezima i rukotvorinama:

Pčelarstvo Daruvar i Duga grana, također će svima zainteresiranima ponuditi i predstaviti svoje proizvode od meda, suvenire od meda i daruvarske likere. Udruga Ždralice i Udruga Korak dalje predstaviti će se  s unikatnim rukotvorinama svojih članova.

Daruvar je zelena oaza zdravlja, termalnih voda, bogate i raznovrsne kulture, aktivnog turizma nadomak Zagreba, stoga dođite na Cvjetni trg ove subote 26.05.2018., upoznajte Daruvar i otkrijte zašto Daruvar voli život te zašto ćete i Vi zavoljeti Daruvar.

Ponesite ceker ove sunčane subote za sve ove lijepe domaće i zdrave stvari, zaputite se u srce Zagreba na Cvijetnom trgu i otkrijte veliko srce Daruvara. Dobro došli!

foto: P.Uskoković, D.Bakarić, R.Vuković