Spremni za čudesan Advent u Planinarskom gradu?

Advent u Planinarskom gradu – avantura, zabava, prekrasna priroda i čist zrak

Ako ste se zaželjeli prekrasnog osjećaja domaće božićne atmosfere, mjesta gdje ćete se osjećati ispunjeno i dobrodošlo, gdje vlada istinska blagdanska čarolija, onda je ove godine Advent u Planinarskom gradu pravi odabir za vas.

Zimsko ruho Planinarskog grada

Zima se bliži, pa i Planinarski grad oblači svoje zimsko ruho. Blistave lampice, ukusni zalogaji i mnoštvo glazbenih, kulturnih i sportskih sadržaja zabavit će sve generacije. Nestašne vratolomije ponovno će se izvoditi na klizalištu u gradskom parku i donijeti obilje smijeha, veselja i topline u hladne zimske dane. Najmlađi će imati prilike uključiti se u razne kreativne radionice, uživati u božićnim pričama i predstavama, kićenju bora i susretu sa sv. Nikolom.

Prava poslastica, uz vrhunsku izvedbu i sjajne plesače, bit će plesna predstava „Legenda o Ivančici“ koja će vas odvesti u mističan svijet priča iz prostranih šuma najviše planine Hrvatskog zagorja. A vlastite plesne pokrete moći ćete pokazati i sami na već tradicionalnom Božićnom plesnjaku u gradskom parku.

Bit će tu i božićnih filmova, potraga za blagom, kutak za božićno slikanje, koncerata na gradskoj špici i još mnoštva raznih adventskih događanja i sadržaja. Svaki dan donosi nova iznenađenja, pa najbolje da pogledate program u prilogu i otkrijete što vas sve očekuje.

Šareni likovi iz bajke vraćaju u djetinjstvo

U šetnji gradom, ove ćete godine moći primijetiti simpatične i šarene likove – dobre duhove Adventa u Planinarskom gradu koji će vam sigurno raširiti osmijehe na licima. Radi se o likovima („Domaći“) inspiriranim bajkom Ivane Brlić Mažuranić, Šuma Striborova koji prenose duh djetinjstva, lokalne baštine i vilinskog svijeta i tako unose dozu čarolije i topline u srca posjetitelja. Sa svakim korakom, svi će osjetiti iskru djetinjeg uzbuđenja i radosti koje se posebno budi u ovo doba godine.

Prepustite se čaroliji

Zabilježite datume, toplo se obucite, dođite s obitelji i prijateljima i zajedno stvorite prekrasne nove uspomene. Vidimo se na Adventu u Planinarskom gradu!

*Advent u Planinarskom gradu organizira Grad Ivanec u suradnji s gradskim ustanovama i udrugama koji vas s veseljem i radošću očekuju u Planinarskom gradu.

Fotografije: arhiva TZ Grada Ivanca i Grad Ivanec

Sve informacije: Turistička zajednica Grada Ivanca

Facebook