Pet razloga zbog čega odabrati odmor u tjednu

Boravak u tjednu u omiljenom wellness centru od sada je još atraktivniji. Ne čekajte vikend, priuštite si odmor već sada!

 Najviše se volite opuštati sami ili  s obitelji u wellness centru. Zamislite da je luksuzna spa oaza samo vaša i da možete u potpunosti uživati u intimi i opuštajućoj atmosferi. Boravak tijekom tjedna u Termama Olimia ispunit će vaša očekivanja i priuštiti vam  odmor kakav zaslužujete. Najmanje je pet razloga zbog čega odabrati odmor tijekom tjedna.

Vaše omiljeno mjesto u wellnessu Orhidelia čeka samo na vas

Službeno najbolji wellness u Sloveniji mjesto je koje će vas privući ljepotom i dizajnom. Bilo da odaberete paket jesensko opuštanje u dvoje ili dodir jeseni, uživat ćete u cjelodnevnom programu, antistresnim masažama i napicima iz wellness bara.

Brže do odabranih wellness tretmana

Ne trebate dugo čekati na masažu i tretman uljepšavanja. Jednostavno rezervirajte termin i uživajte u svakoj sekundi, oslobađajući se stresa i puneći baterije za nove izazove.

Personalizirani pristup selfnessu i animacijskim aktivnostima

Terapeuti će se posvetiti vašem problemu, skrojit će rituale samo za vas koje možete nastaviti primjenjivati i kod kuće, a animatori će prilagoditi program vašim željama, pa će odmor biti još zabavniji. Kad ga jednom isprobate, trominutni tretman vitalnosti jedinstvenog selfness programa, postat će nezaobilazni dio vaše svakodnevice.

 

Manje gužve u bazenima i saunama

Nema žamora, galame, prepunih ležaljki oko bazena ili klupa u saunama. Odaberite omiljene programe u Svijetu sauna nakon čega se opuštajte plivajući u bazenima s termalnom vodom koja blagotvorno djeluje na vaše zdravlje.

 N

Niže cijene paketa

Povoljnije cijene od ponedjeljka do petka dodatna su pogodnost, pa vam ne preostaje ništa drugo nego da uzmete par dana u tjednu i odmor provedete u Termama Olimia.

izvor: Lollipop

www.terme-olimia.com/hr

Facebook fan page Terma Olimia