Otvoren prvi robinzonski smještaj u Koprivničko – križevačkoj županiji

Jeste li ikada maštali o mjestu gdje biste se mogli osamiti, u prirodi, uz obalu rijeke ili jezera? Volite otkrivati skrivene zakutke prirode ljepote? Tražite li mjesto gdje ćete se odmoriti dušom i tijelom, tada je prvi robizonski smještaj u Koprivničko – križevačkoj županiji, “Laova arka” kao stvorena za vas.
Svestrani umjetnik Dragutin Ciglar Lao, ostvario je svoj san izgradivši ovaj objekt u srcu prirode, tik uz stari rukavac rijeke Drava, na Ješkovu.

Ovaj smještajni objekt je građevina koja se sastoji od četiri sobe za smještaj sa blagovaonicom i sanitarnim čvorom za goste. U objektu se pružaju usluge smještaja, prehrane, pića i napitaka na catering način.

Smještajni objekt ima četiri smještajne jedinice koje se sastoje od:

1 trokrevetne sobe, 2 dvokrevetne sobe i 1 devetokrevetne sobe, što sveukupno čini kapacitet od 16 kreveta.

Art centar Ješkovo nudi sadržaje poput radionica keramike, boravka u prirodi te seljačkih poslova vezanih uz ruralni prostor Podravine, obilazak parka znamenitih Podravaca, jahanje, vožnju u kočiji i druge sadržaje. U blizini se nalazi naselje Gola sa galerijom Stara škola, Galerijom Ivan Večenaj i etnografskom kućom Ivan Večenaj.

Želite li doživjeti divlju stranu rijeke Drave, tada je boravak u robizonskom smještaju “Laova arka” idealno mjesto za vas.

Pogledajte fotografije ovog smještaja nadomak divlje rijeke, možda je baš ovo idealna destinacija za provesti neko vrijeme na osami, daleko od buke i loših vijesti. Dođite u Podravinu.

Izvor: tzp-sredisnja-podravina.hr

Izvor: tzp-sredisnja-podravina.hr

autor fotografija: Matija Dolenec