ANTIKVARIJAT STUDIO: SLAVIMO 16. ROĐENDAN

Kako samo vrijeme leti! Svoja smo vrata otvorili 24. rujna 2002. godine. Nismo se ni okrenuli, a već nam je 16. rođendan!

Kroz ovih 16 godina rada, naš antikvarijat nije bio samo mjesto ‘gdje se dođe kupiti knjiga’ već mjesto susreta, ugodnih razgovora i zanimljivih debata. Kupci koji kod nas dođu redovito ‘zapnu’ i po nekoliko sati među mnoštvom knjiga i u ugodnoj atmosferi.

Detalj iz knjige Slike hrvatskih gradova iz 1913. godine.

Stoga, na naš mali antikvarijat volimo gledati kao na društveni i kulturni centar i svakim danom se trudimo učiniti ga što zanimljivijim i pristupačnijim vama – našim dragim posjetiteljima i kupcima – koji i jeste glavni razlog našeg dugogodišnjeg postojanja.

Potpisi hrvatskih umjetnika i književnika u knjizi Alkar Dinka Šimunovića iz 1932. godine.

Stoga vas častimo s 20%  rođendanskog popusta na sve knjige i istaknute cijene do kraja rujna. U internetskoj trgovini popust vrijedi za sve načine plaćanja, a u trgovini u Masarykovoj 20 samo za plaćanje gotovinom.

Prekrasna ilustracija iz starog njemačkog modnog časopisa.

Popust ne vrijedi jedino za srednjoškolske udžbenike jer su oni kod nas već sniženi, s obzirom na punu knjižarsku cijenu, od 30% do 50%.

Ilustrirane kratke priče Ede Popovića: Gospa od bluda i Ako vam se jednom…

Budite i dalje dio naše priče, proslavite s nama naš 16. rođendan i iskoristite rođendanske popuste do kraja mjeseca! Veselimo se vašem dolasku!

Vaša ekipa antikvarijata Studio.

Online narudžbe:

antikvarijat-studio.hr
Facebook
Kontakt

Dobro došli!

promo