Vinogradi s pogledom – rezerviraj svoje mjesto

Ljubav vinove loze i zagorskih brega nije od jučer. Priča o njihovoj romansi započinje prije 12 milijuna godina, kad je na jednom od prekrasnih zelenih bregova niknuo prvi trs Vitis teutonice, pretka vinove loze. Od tada pa sve do dana današnjeg vinova je loza vjerna zagorskim bregima – raste i rađa u raskošnim zagorskim vinogradima.
Jeste li spremni za potpuno novi i drugačiji pogled na zelene brege? Ako jeste, vrijeme je da rezervirate subotnje popodne 04. lipnja i prepustite se svemu što vam donosi nova turistička senzacija Vinogradi s pogledom.


Po prvi puta okupljamo se u modernoj i mladoj Vinariji Kota s ciljem da uživamo u izvrsnim vinima naših zagorskih vinara, isprobavamo i kušamo vina s posebno osmišljenom gastro ponudom i to sve s prekrasnim pogledom na zagorske brege. U ovom prvom izdanju Vinograda s pogledom svoja vina predstavit će devet zagorskih vinara – Vuglec breg, Vinarija Petrač, Vinarija Sever, Vinarija Bodren, Vina Zdolc, Prekratić Vino, Vinarija Grozaj, Vina Petrovečki i naravno naši domaćini, Vinarija Kota.

Bit će to popodne s raznim iznenađenjima, a za potpuno sljubljivanje i uživanje pobrinut će se DJ William Collins. Budi i ti dio ove nove priče koja će putovati po Zagorju i upoznati te s vinarijama Zagorja kroz sva osjetila.
Gdje: Vinarija Kota
Datum: 04.06.2022.
Vrijeme: 16.00 do 22.00 sata
Cijena: 150 kn po osobi – kušanje vina i gastro ponuda uključeni u cijenu
Rezervacije na broj: 091 455 1222
Požurite jer je broj osoba ograničen!
Organizatori: Visit Zagorje i Vinarija Kota
Vina i zagorski bregi tu su da bi se u njima uživalo. Spojite jedno s drugim, ugodno s korisnim, ukusno s predivnim, vina s ugledom i vinograde s pogledom te pronađite idealnu mjeru za uživanje u Hrvatskom zagorju. Otkrijte vinograde s pogledom!

Više info: Visit Zagorje